Neler Yeni

Türknet fiber modem önerisi

BerkcanY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berkcan Yemen
Öncelikle merhabalar türknet 100mbit tarifesine geçeceğim ve modem lazım pek fazla bilmiyorum modem olaylarını bana lazım olanlar etherneten 3 cihaz bağlayabileceğim çıkışları olması mümkün olduğunca pingte problem yaratmaması

Not:elimde Superonline modemi var ama ping sorunu yaratıyor kullanılır mı ?

SafakB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes ŞAFAK
Keenetic Extra DSL önerebilirim.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Öncelikle merhabalar türknet 100mbit tarifesine geçeceğim ve modem lazım pek fazla bilmiyorum modem olaylarını bana lazım olanlar etherneten 3 cihaz bağlayabileceğim çıkışları olması mümkün olduğunca pingte problem yaratmaması

Not:elimde Superonline modemi var ama ping sorunu yaratıyor kullanılır mı ?
Neden Türknet'e geçiyorsunuz? Millenicom'a da bakın derim. Modem olarak @alpolojix / Leroxy'nin önerisiyle Keenetic Omni DSL aldım gayet memnunum. İnternet sağlayıcıları içinde @Rennes'in rehberine bakabilirsin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Neden Türknet'e geçiyorsunuz? Millenicom'a da bakın derim. Modem olarak @alpolojix / Leroxy'nin önerisiyle Keenetic Omni DSL aldım gayet memnunum. İnternet sağlayıcıları içinde @Rennes'in rehberine bakabilirsin.
Arkadaş fiber için mi diyor VDSL için mi diyor onu anlamadım. Fiber için mi yoksa VDSL için mi olduğunu söyleyip bir de bütçesini yazarsa seve seve yardımcı olurum.

BerkcanY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berkcan Yemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş fiber için mi diyor VDSL için mi diyor onu anlamadım. Fiber için mi yoksa VDSL için mi olduğunu söyleyip bir de bütçesini yazarsa seve seve yardımcı olurum.
Fiber için hocam bütçem 400-500
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam millenicom 58 mbit gösteriyor maks turknette 100 mbit

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Altyapını fiber olduğuna eminsin değil mi sonra sıkıntı yaşamanı istemem. Henüz fiber pakete geçmediysen alttaki linklerden sorgulayıp atar mısın?

Hocam millenicom 58 mbit gösteriyor maks turknette 100 mbit
Türknet'te sorun yaşayabilirsin ben olsam yine de geçmem. Başlıca sorunlarını rehberde açıkladım. Üstelik bu sorunları kullananların %90'ı hatta belki de 95'i yaşıyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

BerkcanY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berkcan Yemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bide hocam millenicom da evimi seçiyorum daire numarası seçilmiyor hemen bitişik binayı seçiyorum orada geliyor hızım bende bi tedirginlik yaşattı o

Bide hocam millenicom da evimi seçiyorum daire numarası seçilmiyor hemen bitişik binayı seçiyorum orada geliyor hızım bende bi tedirginlik yaşattı o
Hocam gördüğünüz üzere böyle veriyor

Ayrıca şuan Superonline fiber internet tarifesini kullanıyorum

Ekler

• Screenshot_2021-02-14-13-49-23-378_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-14-13-49-23-378_com.android.chrome.jpg
    229.3 KB · Hit: 25

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Hocam gördüğünüz üzere böyle veriyor

Ayrıca şuan Superonline fiber internet tarifesini kullanıyorum
Peki yan binanda hızlar ne şekilde?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
58 mbit download 10 mbit upload gösteriyor
O zaman sen de VDSL altyapı var sen Keenetic Omni DSL alırsın, iyi bir modemdir. Onun dışında Millenicom'a geçmen daha iyi olur altta rehberşm var okuyup karar verirsen daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,182
Üyeler
163,614
Son üye
bathgan2929
Top Bottom