Turknet hakkında düşünceleriniz

Hocam demek ki müşteri seçiyor o zaman bu firma?
Müşteri seçiyor değil, firma kaliteli olmadığı için abonelerine taahhüt ettiği hizmeti veremiyor.
Aboneleri sorun yaşadığında da herhangi bir destek veremiyor. Çünkü söylendiği kadar kaliteli veya başarılı değil.
Coinflip firma yani. Abone olup iyi hizmet alırsan bu tamamen senin şansın ile alakalı.

Vay maşallah :) Nazar değmesin down-up orantısızlığı nedir böyle yahu :D
Sağolun hocam
İlk deneyişimde eski bir kablo ile denedim 90 aldım bi an şok oldum bilgisayar bozuk galiba dedim sonra hemen yazdım foruma kabloyu değiştir yazdılar odadan gene eski bir kablo ile denedim bu değerleri aldı.
Kablo kaynaklı olabilir bilmiyorum.
Orantısız ama her zaman değil geçen film izlerken bağladım 850 975 çıktı

@White Ravens sizin deneyimleriniz beni büyük bir ikileme soktu aslında.
Peki kullanıp da şikayetçi olmadığınız bir firma var mıdır önerdiğiniz?
Öneriniz benim için önemli. Zira forumda hatrı sayılır insanlardansınız.

900 upload ne hocam :D :D Hakka giriyorsunuz :D
Hocam demeyin öyle 😀
Ben yıllardır 12.5 mbps ile dayandım bi 1000 alınca artık çıldırıyor gibi oluyorum
Ama router bağlayamadım tek sıkıntım bu odada kullanamıyorum

evde türknet ofiste kablonet kullanıyorum. Çok net kablonet daha iyi ne hız kaybı ne internet kopması yaşıyorum. Müşteri hizmetleri nasıldır bilmiyorum çünkü 2 yılda 1 kez bile arama gereği duymadım.
Gelelim Türknete sürekli kopma sorunları var hız hiçbir zaman stabil değil ancak şunuda belirtmem lazım kesinlikle diğer tüm markalardan iyi dönem dönem tüm issleri kullandım. kablonet varsa kesinlikle kablonet eğer yoksa türknet.

Hocam demeyin öyle 😀
Ben yıllardır 12.5 mbps ile dayandım bi 1000 alınca artık çıldırıyor gibi oluyorum
Ama router bağlayamadım tek sıkıntım bu odada kullanamıyorum
Ben valla 90down 8uptanda memnunum ben 5mbps kullandım yıllarca siz gene iyiymişsiniz hocam :D

@White Ravens sizin deneyimleriniz beni büyük bir ikileme soktu aslında.
Peki kullanıp da şikayetçi olmadığınız bir firma var mıdır önerdiğiniz?
Öneriniz benim için önemli. Zira forumda hatrı sayılır insanlardansınız.
Kullanmadığım firmalar var, onlar hakkında net yorum yapamam.
Bir aralar forum üyeleri TurkNet yerine MilleniCom'a geçiyordu.
Onu da araştırabilirsin.

Ben kötü senaryoda neler yaşanabileceğini söylüyorum.
Sonuçta ben de herhangi bir X aboneyim.
Zamanında bize de "şöyle iyi böyle iyi" diye anlatıyorlardı.
Gittik konuştuk firma ile, bana açık açık "şu hızı alırsınız, şöyle böyle" dedi.
Sonra bunlar yaşandı.

Yani tüm sorunları bir kenara bırakıp, sadece buradaki mesajımda da gösterdiğim şeyler ortada.
Adamlar benimle telefonla görüşmüş, abonelik işlemleri başlatılmış, sözleşme imzalanmış, hizmet kullanıma açılmış.
Sözleşme ve söylenenler ile alakası yok.

Forum içerisinde 3-4 kullanıcı bir klavye veya kulaklık modeliyle ilgili "şöyle bir sorunu var" dediği zaman,
O ürün için "kronik sorunlu ürün, almayın sakın" falan diyorlar. Gerekçe olarak "X kişisi sorun yaşamış" vs. deniliyor.
Ama konu TurkNet olunca nedense aynı tutum gösterilmiyor.
Bu kadar sorun yaşayan olmasına rağmen ısrarla "çok iyi firma" vs. denilerek öneriliyor.
Ben buna karşıyım.

Yine senin bileceğin iş, diğer firmalarda da sorun yaşayanlar mutlaka vardır.
Belki TurkNet'ten çok memnun kalacaksın, belki benden daha çok şikayet edeceksin.
Ben herkesten farklı olarak, firmanın kötü yüzünü de gösteriyorum.
Abone olacaksan da neye imza attığını bil.

Bu olay altyapıya dayalı bir şey :) Sizin altyapınız kötü ise yapabilecekleri hiçbir şey yok. Alt yapı olduğu halde ttnetten 5mbps zor görürken şuan Turknet'te 89 mbps download 8mbps upload alıyorum. Oldukça da memnunum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış yaptığınız bir şey vardır muhtemelen modemden vdsl açmadınız ya da turknet vdsl alt yapınızı aktif etmemiştir. İlk 1 ay bende bu sorunu yaşadım adsl'den geçtiğim için.
Bakın ben neyin ne olduğunu biliyorum. Altyapımın kötü olduğu nereden çıktı?😆
Başkalarının memnuniyetsizliğini sadece altyapıya bağlayamazsın. O zaman ben de şöyle söyleyeyim. Download ve upload değerlerimin toplamı 0.50'ye yaklaşamazken Türktelekom ile 50 Mbps pakette 50'den fazla data alıyorum.

Toz konduramıyorsunuz değil mi kullandığınız ürünlere, firmalara?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri