Turknet hakkında düşünceleriniz

Bu olay altyapıya dayalı bir şey :) Sizin altyapınız kötü ise yapabilecekleri hiçbir şey yok.
Yanlış yaptığınız bir şey vardır muhtemelen modemden vdsl açmadınız ya da turknet vdsl alt yapınızı aktif etmemiştir.
Alakası yok. Firma abonelerine söylediği hizmeti veremiyor.

Alakası yok. Firma abonelerine söylediği hizmeti veremiyor.
Bağlantı kalitene sağlığına birçok şey etki ediyor modem, bina tesisatı, daire tesisatı, kablo kalitesi vs. vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben interneti 100 mbps paket diye aldım 100 den fazla alıyorum 110-120 falan alıyorum :)

Teşekkürler arkadaşlar. Altyapım 100mbps destekliyor. Şuan 8'den nereye çıksam kâr zaten.
En kısa sürede geçeceğim.

Kısaca ben önermiyorum bu firmayı. Sizin yerinizde olsam WiFi açarım binada kullanan varsa gider sorardım" memnun musunuz? "diye. Çünkü lokasyona göre hizmet kalitesi değişiyor.
Aslında en mantıklısı bu lakin müstakil evde ikametgah ediyorum.

Bağlantı kalitene sağlığına birçok şey etki ediyor modem, bina tesisatı, daire tesisatı, kablo kalitesi vs. vs.
Aynen öyle türknetin tek eksi yanı saha ekibinin ve müşteri hizmetlerinin olmaması.

Superonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Şuan en makul tercih Turknet gibi.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Önermiyorsanız neyi önerirsiniz?
VDSL kullanıyorum bina mustakil olduğu için türktelekomcu agalar kabloyu eve kadar cekmedi gittim kendim kablo çektim çünkü türknet paşam diyorki kabloyu bız cekmıyoruz sadace kurulumu bız yapıyoruz onun harici modem aldırması dısında bır sıkıntım yok modem aldırmasınada okey sayılırım

Teşekkürler arkadaşlar. Altyapım 100mbps destekliyor. Şuan 8'den nereye çıksam kâr zaten.
En kısa sürede geçeceğim.

Aslında en mantıklısı bu lakin müstakil evde ikametgah ediyorum.
Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

Yo gayette aldım şuan indirme yapmama rağmen buyur;
Tamam da senin aldığın hizmet ile diğer kullanıcıların alacağı hizmet aynı değil işte.
4 sayfa konu, bir dünya SS var. Aç incele.
Kullanıcı mı hatalı, firma mı kötü.

Aslında "millenicom" öneririm. Müşteri hizmetleri vs. var.

Aynen öyle türknetin tek eksi yanı saha ekibinin ve müşteri hizmetlerinin olmaması.
Müşteri hizmetleri var aslında öyle bir söylem dolaşıyor hep ama numaradan aradığımda ulaşabiliyorum, arıza kaydı dışındaki sorunlarda yardımcı oluyorlar tek fark arıza kaydını kendiniz oluşturuyorsunuz online işlemlerden öyle daha iyi bence

Saha ekibi olarak ta türk telekomla anlaşmalı

Tamam da senin aldığın hizmet ile diğer kullanıcıların alacağı hizmet aynı değil işte.
4 sayfa konu, bir dünya SS var. Aç incele.
Kullanıcı mı hatalı, firma mı kötü.
Hocam demek ki müşteri seçiyor o zaman bu firma?

Müşteri hizmetleri var aslında öyle bir söylem dolaşıyor hep ama numaradan aradığımda ulaşabiliyorum, arıza kaydı dışındaki sorunlarda yardımcı oluyorlar tek fark arıza kaydını kendiniz oluşturuyorsunuz online işlemlerden öyle daha iyi bence

Saha ekibi olarak ta türk telekomla anlaşmalı
Türk telekom saha ekipleride gelmiyor ne yazık ki :D

Yıllardır kullandığım ve bıktıran türk telekomdan geçtim
1636578810359.png

Fiber alt yapım var ve değişiyor. Wifi ile 300mbps alıyorum neredeyse
Kablo ile 30 dakika da gta 5 indirdim.
100tl ödemek de ayrı bir güzelliği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular