Neler Yeni

Yardım Türknet kurulum sistemi

sellios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sinan Endirce
Merhaba türknete yeni geçiş yaptım evimde daha önceden kullandığım bir internet vardı eğer evde daha önceden kullandığım internet varsa kurulum yok tarzı bir bilgi aldım ama mail adresime gelen başvuru formunda ücreti yazılmış ben kurulumu hangi şartlarda yapıyorum veya sonradan aradıklarında iptal edebiliyor muyum kurulumu veya kurulum için onay istediklerinde onaylamasam fiyat düşer mi (modem de önerirseniz iyi olur)

enes.wtp

80+
Bizim internetimiz yoktu ve adam geldi kabloları buldu, "Bunlar sizin" dedi ve gitti. Biz kendimiz kablo çektik, kurduk. Sizin eskiden internetiniz var ise belirttiniz mi?

sellios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sinan Endirce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim internetimiz yoktu ve adam geldi kabloları buldu, "Bunlar sizin" dedi ve gitti. Biz kendimiz kablo çektik, kurduk. Sizin eskiden internetiniz var ise belirttiniz mi?
Ben evimde zaten bir sistem kurdum türknet için farklı kablo çekiyorlar mı ve ben belirttim evde internetin olduğunu

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
Ben evimde zaten bir sistem kurdum türknet için farklı kablo çekiyorlar mı ve ben belirttim evde internetin olduğunu
Kablonun yedekleri varsa o yedeklerden ikinci bir hat kullana bilirsin

sellios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sinan Endirce
Fiber kullanmıyorum normal tarifesini aldım ama daha belgeleri yollamadım arayıp iptal ettirsem olur mu

sellios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sinan Endirce
Hayır sadece bağlantı ve yoksa modem kurulumu
Modem satıyorlar mı bana telefonda yok dediler ama sitesinde falan var bende Türksat kablonet den netmaster modemi var o oluyor mu

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Önceden Kullanılmış Abonelik Varsa Veya İptal Edilmişse O Kablodan Başka Tarayıcı İle Tekrardan Bağlanabiliniyor Tüm İnternet Sağlayıcıları Aynı Kablolama Hattını Kullanıyor Sadece İsimleri Farklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim Öztürk
Modemin VDSL mi adsl mi ? Adsl ise modem değiştir VDSL2 modem al benim önerim Asus n16p

sellios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sinan Endirce
Netmaster CBW 383Z4 modelini kullanıyorum VDSL ve VDSL 2 kavramları ile ilgili bilgim yok

miroğlu

80+
Merhaba türknete yeni geçiş yaptım evimde daha önceden kullandığım bir internet vardı eğer evde daha önceden kullandığım internet varsa kurulum yok tarzı bir bilgi aldım ama mail adresime gelen başvuru formunda ücreti yazılmış ben kurulumu hangi şartlarda yapıyorum veya sonradan aradıklarında iptal edebiliyor muyum kurulumu veya kurulum için onay istediklerinde onaylamasam fiyat düşer mi (modem de önerirseniz iyi olur)
Merhaba modem olarak Zyxel VMG3625-T20A alabilirsin adsl vdsl destekli. Kurulum dan kasıt modeme kullanıcı adı şifrenizi yazicaksiniz bu bilgiyi verdiğiniz telefon numarasına mesaj atıyorlar

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Bottom