TürkNet Nasıl? Sorun Yaşadınız Mı?

Türkcellden nefret ettim artık 25 mbps hıza 90 lira veriyorum.Ama türknet hem taahhütsüz hem de 30 mbps için 80, 50 mbps için de 90 TL istiyor.Router de almama rağmen türkcellde 8-10 mbps alıyorum.Sizde türknet varsa nasıl, memnun musunuz?(Whatsapp dan mesaj bile gitmiyor, Bazen 0,25 mbps bile görüyorum.25 mb lık bir dosyaı bile 4-5 dakikada indiriyor.)
turknet kullanıyorum. hızım 2-8mgbit arası 8geçmiyor. ama cs go pingim bazen 40 oluyor en fazla 80 oluyor nasıl oluyor anlamadım

Türkcellden nefret ettim artık 25 mbps hıza 90 lira veriyorum.Ama türknet hem taahhütsüz hem de 30 mbps için 80, 50 mbps için de 90 TL istiyor.Router de almama rağmen türkcellde 8-10 mbps alıyorum.Sizde türknet varsa nasıl, memnun musunuz?(Whatsapp dan mesaj bile gitmiyor, Bazen 0,25 mbps bile görüyorum.25 mb lık bir dosyaı bile 4-5 dakikada indiriyor.)
Türknet uygun bütçeye güzel internet veriyor ama çok sorun yaşayanlar da var duyduğuma göre teknik ekibi çok kötüymüş.

TürkNet almaktan ziyade NetSpeed varsa ona geçmeni tavsiye ederim. Problem yaşaman durumunda TürkNet'de insan hesabına alacak kişi bulamıyorsun.

Merhabalar,

Bu adresten sorgulama yapıp, sonucun SS'ini paylaşır mısınız?

Millenicom, TürkNet'ten kat kat iyi bir hizmet sunmakta. Ortak avantajlar elbette var. Taahhüt yok (İsteğe bağlı), kota olmaması, bütçe dostu olması gibi fakat TürkNet'ten ayıran en büyük özellik bilgili ve ilgili destek ekibi ile herhangi bir saatte hız düşürmesi, kısıtlama vb. herhangi bir işlemin bulunmaması.

Superonline kullandığınızı söylemişsin.
  1. Taahhüt başlangıç tarihi,
  2. Taahhüt süresi,
  3. (Modem satın alındıysa) modem ücretinin kalan borcu
  4. Aylık indirim tutarını
yazarsan sana cayma bedeli faturanın ortalama tutarını da söyleyebilirim. Millenicom, cayma bedelinin belirli bir miktarını karşılıyor çünkü. Bu avantajdan da faydalanabilirsin.

TurkNet yerine Millenicom almanızı öneririm. Lakin daha iyi bir hizmete sahipler.
@xSkynel Son günlerdeki deneyimlerini aktarabilir, @SorryImSoBussy @Rennes @LordHasan Size "Neden milleni alınmalı" açıklayabilir.
Millenicom aliniz. Altta rehebrimi oku aklına takılan bir şey olursa sor lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,988
Üyeler
192,580
Son üye
isaemirhan
Geri