Turknet PİNG problemi

canyz

80+
Reaksiyon skoru
75
Merhabalar yaklaşık 1 yıldır Turknet kullanıyorum fakat ara ara kesilmesi olsun, muhattap bulamadığım bir müşteri temsilcisi olsun ve en önemlisi pingimin yüksek olduğunu düşündüğüm için başka bir İSS'ye geçme kararı almayı düşünüyorum. Aktif olarak CS:GO oynuyorum ve FACEİT Platformunda minimum 85 ping oynuyorum. Seçeneklerde en üstte Millenicom var fakat bugün beni aradıklarında altyapımın olmadığını söylüyorlar :D Normal şartlardada Telekomun alt yapısını kullanıyorum fakat böyle bir şey dedikleri için bir korkmadım değil. Turknet hizmetimde aldığım değerleri aşağıdaki fotoğrafta göstereceğim sizce ping yüksek mi ? değiştirmeye gerek var mı ? Farklı bir İSS'ye geçmem sonucu ping değerimde azalma veya artma olabilir mi ?

Ekler

• 1.png
    1.png
    271.8 KB · Hit: 76
Türknet'te genel bi sıkıntı olabilir Ankara'da yaşayan arkadaşım da kullanıyor sürekli ping ve kopma yaşıyor.
Başka bir servis sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorsan altyapısı varsa Superonline geçebilirsin.

Türknet'te genel bi sıkıntı olabilir Ankara'da yaşayan arkadaşım da kullanıyor sürekli ping ve kopma yaşıyor.
Başka bir servis sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorsan altyapısı varsa Superonline geçebilirsin.
Her zaman böyle 20'nin altına düştüğünü görmedim. Açıkcası süperonline paketleri biraz tuzlu geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fazlaca yüksek.
Var.
Minimum ping değerim 20-21.

türknet ping degerım 4 60 dowland 7.2 up alıyorum ıstanbul kagıthane

Keşke bende ping değerimi 4 alabilsem 🙃
hocam nerede oturuyorsunuz benimde türknet dowland 75 upload 8 ama ping hep sizinki gibi 30 çıkıyor ben iç anadolu da olduğum için yüksek diye tahmin ediyorum. R6 de valorant da felan 70 ping alıyorum ortalama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam nerede oturuyorsunuz benimde türknet dowland 75 upload 8 ama ping hep sizinki gibi 30 çıkıyor ben iç anadolu da olduğum için yüksek diye tahmin ediyorum. R6 de valorant da felan 70 ping alıyorum ortalama
birde bu pingin etkisi ne tam olarak isterse burda pingim 1 olsun ama oyunda değişmiyor ne fark ederki önemli olan oynadığınız servera yakın oturmak diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,599
Üyeler
191,131
Son üye
batuhan4503
Geri