Neler Yeni

Türknet ve Harika Hizmetleri

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
1600068699201.png

Dostlar 3 gündür internetim yok ve uygulamasında altyapı çalışması var dediği için herhangi bir şekilde destek kaydı açamıyordum dün modemi değiştirdim ve internet geldi ama adsl bir modemdi ve düşük hız alıyordum aynı şekilde mutfaktan bağlanan yada oturma odasından bağlanan cihazların internet hızı çok ama yavaşdı ve ben de yeni olan modemi takmaya karar verdim taktım ve vdsl bağlantı vardı hızları o zaman kontrol etmedim ama internet sürekli öncekine göre kopup duruyordu ama sürekli artık rahatsız edici hale gelmişti uyumadan bir hız testi yaptım sonuçlar bununla neredeyse eş değerdi sadece 3,5Mbps alıyordum şimdi ise 2.5Mbps alıyorum yükleme hızına bakın pinge bildiğiniz saçmalık ben bunların yaptığı bu saçma şeylerden sıkıldım artık ve artık modemden adsl bağlantı alıyorum anlam veremiyorum niye böyle saçma şeyler yapıyorlar
ne müşteri hizmetlerine bağlatıyor sizi ne de destek kaydı açtırıyor arıyorsun arıza bölümü için 5 e basın diyor basıyoruz altyapı kaynaklı bir arıza deyip kapatıyor telesekreter destek kaydı açalım diyoruz altyapı kaynaklı bir arıza olduğu için destek kaydı açmamıza izin vermiyor

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
TürkNet zaten geçilmez. Firma kurulduğundan beri rezil 3-5 kullancı iyi diyor da 30-50 kullanıcı kötü diyor.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TürkNet zaten geçilmez. Firma kurulduğundan beri rezil 3-5 kullancı iyi diyor da 30-50 kullanıcı kötü diyor.
Yaptık bir hata dostum ne yapsam bilemedim babam da sıkıldı artık ben önermiştim türkneti iyidir diye adam gelip bana soruyor ne oldu diye ne yapsam bilemedim internet hızım az şimdi destek kaydı açamıyorum kaldım öyle mail atıyorum maile cevap yok

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Boşuna geçmeyin demiyoruz.

HiZmEtLeRİ SüPeR (!)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Onlara destek kaydı açamayayım diye yada arayamayayım diye oraya yazmışlar altyapı kaynaklı bir arıza diye ondan dolayı arayamıyoruz destek kaydı açamıyoruz saçmalığa baksanıza

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yaptık bir hata dostum ne yapsam bilemedim babam da sıkıldı artık ben önermiştim türkneti iyidir diye adam gelip bana soruyor ne oldu diye ne yapsam bilemedim internet hızım az şimdi destek kaydı açamıyorum kaldım öyle mail atıyorum maile cevap yok
Biz zamanında üyeydik yalan söylemiyorum hergün arıza kaydı açıyorduk. İptal ederken bile siz taşının biz gelir bağlarız diyorlardı. Adamlar vatoz gibi bir yapıştılar bir daha gitmediler en sonunda kurtulmuştuk.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Boşuna geçmeyin demiyoruz.

HiZmEtLeRİ SüPeR (!)
Dostum ben geçmeden bu foruma sordum ve Türknet önerdiler bir arkadaşım da kullanıyordu onda da sorun yoktu ben de geçeyim demiştim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostum ben geçmeden bu foruma sordum ve Türknet önerdiler bir arkadaşım da kullanıyordu onda da sorun yoktu ben de geçeyim demiştim
Ben asla önermedim önermemde. Millenicom geçseydiniz keşke.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Biz zamanında üyeydik yalan söylemiyorum hergün arıza kaydı açıyorduk. İptal ederken bile siz taşının biz gelir bağlarız diyorlardı. Adamlar vatoz gibi bir yapıştılar bir daha gitmediler en sonunda kurtulmuştuk.
İyi kurtulmuşsunuz dostum ben anlamıyorum destek kaydı bile açtırmıyorlar ki delilik düşünsene 2 gün boyunca internetin yok adamlara arıyorsun ulaşamıyorsun destek kaydı açtırtmıyor sana mail atıyorsun yok cevap vermiyorlar deli oldum dünden beri babam müşteri hizmetlerini arıyor artık ulaşamayınca iptal için 6 ya basını duyunca 6 ya bastı adam belki müşteri hizmetlerine bağlanır diye yok ordan bile bağlanamadı

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
3 kişi beğeniyorsa 97 kişi problem yaşıyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Ben asla önermedim önermemde. Millenicom geçseydiniz keşke.
Bakalım dostum millenicomu istanbulda önermiyorlar diye biliyorum çok fazla şikayetcisi varmış ama baksana bu böyle çekilmez yani bak oyun oynayacağım oynayamıyorum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İyi kurtulmuşsunuz dostum ben anlamıyorum destek kaydı bile açtırmıyorlar ki delilik düşünsene 2 gün boyunca internetin yok adamlara arıyorsun ulaşamıyorsun destek kaydı açtırtmıyor sana mail atıyorsun yok cevap vermiyorlar deli oldum dünden beri babam müşteri hizmetlerini arıyor artık ulaşamayınca iptal için 6 ya basını duyunca 6 ya bastı adam belki müşteri hizmetlerine bağlanır diye yok ordan bile bağlanamadı
Açmazlar ki ama bilmedikleri bir numaradan arayın açarlar. Abone mi olucaksınız ekibimiz kapınızda.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bakalım dostum millenicomu istanbulda önermiyorlar diye biliyorum çok fazla şikayetcisi varmış ama baksana bu böyle çekilmez yani bak oyun oynayacağım oynayamıyorum
@Beyfendiiii6 Millenicom kullanıyordu 1 kere arıza kaydı açtırmış sadece. Onuda 1-2 saatte çözmüşler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,452
Üyeler
164,845
Son üye
Wysplex
Top Bottom