Neler Yeni

TurkNet'den Millenicom'a geçiş yapıcam umarım pişman olmam.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Merhabalar sanırım internet değiştireceğim. TurkNet'den millenicom'a geçiş yapacağım sanırım. Başka önerisi olan var mı ComNet kötüymüş geçmeyeceğim zaten fiyatı aşırı düşük.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Merhabalar sanırım internet değiştireceğim. TurkNet'den millenicom'a geçiş yapacağım sanırım. Başka önerisi olan var mı ComNet kötüymüş geçmeyeceğim zaten fiyatı aşırı düşük.
millenicoma geçilir iyi operatör hocam. altyapınız iyise sağlayıcıdan sıkıntı cekmezseniz. zaten herhangi bir sorunda direk cıkabiliyonuz. 150tl için geçilir.

şahin doğan

80+ Platinum
Milleni kullanıyorum memnunum. Geçilir.

şahin doğan

80+ Platinum
Ne kadar sürede geçiş yapabilirim acaba
Ben akşam arayıp başlattım diğer gün gelip kurdular. 3-5 gün sonra evraklar geldi imzaladım gönderdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuma bakabilirsiniz.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Merhaba daha önce bende TürkNetten geçiş yaptım 3 gün içinde işlemleri tamamladılar. Herhangi bir hız düşüklüğü, ping çıkma gibi bir durum yaşamadım müşteri hizmetleri gayet ilgili hatta WhatsApp destek hattı bile var dilerseniz 1 ay bedava kullanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz KOD :2993E483

Aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ahmet Murdur
Arkadaşlar bana TürkNet'ten zam yapılacağına dair mesaj gelmedi. 6 ayı yeni doldurdum. Mesaj gelmeden zamlı fatura gelir mi?

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj gelmesine gerek yok siteye girin göreceksiniz.

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
4 yıldır Türknet kullanıyorum. Son 1 yılda getirdikleri zamların haddi hesabı yok. Ben de sanırım değiştireceğim. Bu süreç için önce Türknet'i kapatmalı sonra mı aramalıyım Millenicom'u yoksa direkt Millenicom ile irtibata geçsem de oluyor mu. Modemi kendim almıştım zaten, herhangi bir şekilde bir şey iade etmeyeceğim Türknet'e. Bu süreç için bilgi verebilir mi herhangi birisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ahmet Murdur
Ben de büyük ihtimalle millenicom'a geçeceğim. Araştırıyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Hocam 2.5 yıldır millenicom kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim f/p çok iyi sanırsam Mayıs'ta yada Haziran'da bir zam gelicek bende tam bilmiyorum orasını ama eğer 1 ay ücretsiz kullanmak isterseniz sizlerle kodumu paylasabilirim hem siz faydalanır siniz hem ben kod kullanmak istemiyorum derseniz de hiç sıkıntı olmaz benim adıma
Ben de büyük ihtimalle millenicom'a geçeceğim. Araştırıyorum.

4 yıldır Türknet kullanıyorum. Son 1 yılda getirdikleri zamların haddi hesabı yok. Ben de sanırım değiştireceğim. Bu süreç için önce Türknet'i kapatmalı sonra mı aramalıyım Millenicom'u yoksa direkt Millenicom ile irtibata geçsem de oluyor mu. Modemi kendim almıştım zaten, herhangi bir şekilde bir şey iade etmeyeceğim Türknet'e. Bu süreç için bilgi verebilir mi herhangi birisi?
Hocam millenicomu arıyorsunuz geçiş yapmak istediğinizi bildiriyorsuniz onlar size belge gönderiyor3 gün içinde aciyolar bildiğim kadarıyla ben 0 kurulum yaptığım için tam bilgim yok ama diğer operatör geçişlerinde oyleydi

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Hocam millenicomu arıyorsunuz geçiş yapmak istediğinizi bildiriyorsuniz onlar size belge gönderiyor3 gün içinde aciyolar bildiğim kadarıyla ben 0 kurulum yaptığım için tam bilgim yok ama diğer operatör geçişlerinde oyleydi
Tamamdır hocam, ben o zaman Millenicom ile irtibata geçeyim. Çok fazla oldu çünkü artık fatura tutarı. Her kesime eşit fiyatlandırma politikası adil değil. 1000mbps kullanıcılarının maaliyetleri bize kitleniyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,963
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05
Top Bottom