Öneri Türknet'e Geçilir Mi?

Hocam beklemelik bir durum yok hemen geri dönüş sağlıyorlar zaten sana, operatörün iletişim numarasını arayarakta bilgi edinebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konunun ehli gelmiş 😀

Hocam bende Turktelekom 12mbps kullanıyorum altyapı yok hızdanda belli olduğu üzere ne önerirsin?
Hizmet kalitesi ve ucuzluk senin için önemli olur hocam. Müşteri hizmetinin bilgili olması ve düzgün olması adına Turknet, netspeed Türktelekom arasında ucuz olana geçiş yapabilirsiniz.

evet ama en azından göz göre göre kendi elimizle teslim etmek istemiyorum.
E devlet hacklenebilir ama bu benim üstesinden gelebileceğim bir şey değil :(
proton vpn , kaspersky vs kullanıyordum
Elbette çekinceni anlayabiliyorum, fakat büyütülcek bir şey değil. Tercih tamamen sizin tabii ki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Hizmet kalitesi ve ucuzluk senin için önemli olur hocam. Müşteri hizmetinin bilgili olması ve düzgün olması adına Turknet, netspeed Türktelekom arasında ucuz olana geçiş yapabilirsiniz.

Elbette çekinceni anlayabiliyorum, fakat büyütülcek bir şey değil. Tercih tamamen sizin tabii ki.
Netspeed sadece denizlide iş yapıyor diye biliyorum Turktelekomun bana sunduğu paket
IMG_20250925_220448.webp

Netspeed sadece denizlide iş yapıyor diye biliyorum Turktelekomun bana sunduğu paket
Alıntıyı görüntüle
Merkezi denizli diye biliyorum. İnternet firmaları Türkiyenin her yerine hizmet sağlıyor, kendi alt yapısı olmayan herkes Türk Telekom altyapısını kullanıp alt yapıya kira ödeyerek hizmet sunmakta. Sanırım adsl kullanıyorsunuz. Bende ilk interneti adsl 16mbos kullanmıştım TT'da ping ve yavaşlama kaçınılmaz olacaktır. Vdsl altyapı başvurusunda bulunmalısınız. Bunun için sanırım TT bölge müdürlügünden dilekçe vermeniz lazim.

Şimdi hesaplama yaptım TT diyor ki aylık 650 TL 18 ay 11.700 yapıyor
ya da ilk 6 ay 400 sonra 12 ay 800 bu da toplam 12.000 TL yapıyor.
Türknet ise ilk 3 ay sonra 700 tl ve istediğin zaman vazgeçebiliyorsun ama tahattüt olmadığından fiyat artabilir.
Millicom nasıl bilmiyorum ucuz ama onla ilgilide çok olumlu yorum yok

Merkezi denizli diye biliyorum. İnternet firmaları Türkiyenin her yerine hizmet sağlıyor, kendi alt yapısı olmayan herkes Türk Telekom altyapısını kullanıp alt yapıya kira ödeyerek hizmet sunmakta. Sanırım adsl kullanıyorsunuz. Bende ilk interneti adsl 16mbos kullanmıştım TT'da ping ve yavaşlama kaçınılmaz olacaktır. Vdsl altyapı başvurusunda bulunmalısınız. Bunun için sanırım TT bölge müdürlügünden dilekçe vermeniz lazim.
Teşekkür ederim hocam.

Türknet ise ilk 3 ay sonra 700 tl ve istediğin zaman vazgeçebiliyorsun ama tahattüt olmadığından fiyat artabilir.
Biri şu internet canavarını durdursun 😱😱😱😱😱😱

Millenicom sürekli farklı fiyat biçiyor. Turk ette yıllık peşin ödeyince fiyat bir tık uyguna geliyor. Ama F/P açısından netspeed iyi olabilir.

Teşekkür ederim hocam.

Biri şu internet canavarını durdursun 😱😱😱😱😱😱
Gıbırnet internet sitesi üzerinden alt yapı sorgularsanız alt yapı tipini öğrenebilirsiniz. Belki de vdsl boş port yoktur ondan çıkmıyordur.

Tahhütünüz yeniyse belli bir zamana kadar iptal hakkı oluyor galiba. Bunun için bilgili kişilere yada foruma konu açmanız daha yararlı olabilir

Birkaç defa bu konu hakkında yazı yazmıştım.Türktelekom ile Türknet arasında fark yok diyenler var bu ayin 30'unda taahhütüm bitiyor ne önerirsiniz?
tt net den turknete gectim 2 senedir peşin ödüyorum bir sıkıntı yok.

Millenicom sürekli farklı fiyat biçiyor. Turk ette yıllık peşin ödeyince fiyat bir tık uyguna geliyor. Ama F/P açısından netspeed iyi olabilir.

Gıbırnet internet sitesi üzerinden alt yapı sorgularsanız alt yapı tipini öğrenebilirsiniz. Belki de vdsl boş port yoktur ondan çıkmıyordur.

Tahhütünüz yeniyse belli bir zamana kadar iptal hakkı oluyor galiba. Bunun için bilgili kişilere yada foruma konu açmanız daha yararlı olabilir
IMG_20250926_191145.webp

Birkaç defa bu konu hakkında yazı yazmıştım.Türktelekom ile Türknet arasında fark yok diyenler var bu ayin 30'unda taahhütüm bitiyor ne önerirsiniz?
9 ekimde tam bir yıl olacak gigafiberden aşırı memnunuum 12 ayda peşin ödedik kampanya bitmeden 6 takside böldürdük bide modem kurulum beleş mis gibi 1000mbit efsane bir şey ssd alacaktım artık oyunları sil yükle şeklinde kullanıyorum ssd yerine

Port olmadiğı için size o tarifeyi sunuyor olabilirler. Biş port açılırsa net bir teklif alabilirsiniz sanırım. Ya da netspeedden alt yapı sorgulamayı deneyiniz.
Netspeed'den sorgulama yaptım bir şey çıkmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,579
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri