AloneLover
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Ben türk telekom kullanıyorum şuanda 16/1 ping olarak çok iyi ama indirmelerde vs. çok düşük türknete baktığımda 35/6 veriyor geçilirmi sizce şimdiden teşekkürler.
Türknet iyidir fakat bütçen 100 tl ise vodafone evde internette 100Mbps paketi var kendim kullanmaktayım gayet memnunumBen türk telekom kullanıyorum şuanda 16/1 ping olarak çok iyi ama indirmelerde vs. çok düşük türknete baktığımda 35/6 veriyor geçilirmi sizce şimdiden teşekkürler.
Knk benim altyapı hatrı sayılır derece. İyiyse geç bence. Ben 85 liraya 92 ye 8 alıyorum memnunum kopma nadiren oluyorBen türk telekom kullanıyorum şuanda 16/1 ping olarak çok iyi ama indirmelerde vs. çok düşük türknete baktığımda 35/6 veriyor geçilirmi sizce şimdiden teşekkürler.
telefonda 16/1 çıkıyor bilgisayarda 35/6 beynim yandıTürknet alacaksanız altyapınızın iyi olması lazım beğenmeyenlerin birçoğu altyapı sıkıntısı yaşıyor büyük ihtimal önce altyapı testleri yapın iyi ise zaten vaadedilen hızlar gelir.
İlginç sebebini bilmiyorum ancak türknet'i arayabilirsiniz aramadan önce unutmayın müşteri hizmetleri kötüymüş.telefonda 16/1 çıkıyor bilgisayarda 35/6 beynim yandı