Neler Yeni

Türknete Geçiş Yapmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Dt. Enes Sarıfakıoğlu
Senelerdir Türk Telekom kullanıyordum. 16 mbps dedikleri internet 10'un üstüne çıkmadı. Değiştirmeyi düşünüyorum oturduğum binada hiçbir internet sağlayıcısının fiber altyapısı yok. Türknetin sitesinden baktığımda bana 35 mbps hızı verebileceğini söylüyorlar ama çok inanmıyorum. Türknet kullan var mı ? Özellikle bana dedikleri gibi 35 MBPS diyen birisi var mı bu doğru mu verebiliyorlar mı ? ve geçilir mi Türknete ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Altyapın varsa alabilirsin yoksa millenicoma bakmanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
Turknet santral mı ne var o varsa dediği hızı veriyor yoksa 15 mbps adsl veriyor millenicoma bakmanı tavsiye ederim 1 ay bedava arkadaşın varsa kod al bende verebilrim 2 ay bedava kullan 35mbps paket kullanıyorum kablo ile saniyede 4mb dosya indiriyor.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Senelerdir Türk Telekom kullanıyordum. 16 mbps dedikleri internet 10'un üstüne çıkmadı. Değiştirmeyi düşünüyorum oturduğum binada hiçbir internet sağlayıcısının fiber altyapısı yok. Türknetin sitesinden baktığımda bana 35 mbps hızı verebileceğini söylüyorlar ama çok inanmıyorum. Türknet kullan var mı ? Özellikle bana dedikleri gibi 35 MBPS diyen birisi var mı bu doğru mu verebiliyorlar mı ? ve geçilir mi Türknete ?
Dostum denemeden bilemezsin ztn taahhüt yok denemekten zarar gelmez 😊

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Geçebilirsin doğrudur 35 mbps internet veriliyor 2 de upload veriliyor turknete geçiş biraz zor oldu işte müşteri hizmetlerini arıyorsun ordan sana dosya yolluyorlar onu kırtasiye veya evinde yazıcı varsa çıkartabilirsin sonra kağıdı dolduruyorsun onların verdiği adrese yolluyorsun sana 1-2 gün içerisinde döüş yapıyorlar ondan sonra 1 hafta bekledik gelip kurulum yapılsın diye kurulum yapılmıyormuş ondan sonra turktelekom'dan geldiler kurulum montaj yapıldı internet geldi şuanda çok memnunum hiçbir sıkıntı çıkartmadı 'jahrein' koduyla 1 ay bedava internet alabilirsin

Top Bottom