Neler Yeni

Türknet'e geçmeli miyim?

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Ben de düşünüyordum da Instagram sayfalarının altında internet kesikliği olduğunu ama müşteri hizmetinin ilgilenmediğini yazan vs. çok kişi vardı. Superonline'a geçmeyi düşünüyorum TV+ ile beraber.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostum sıkıntısız servis yok zaten problem yaşamayan çok insan var problem yaşayan da var oluyor böyle şeyler her halükarda TT'den daha iyi sonuçta veya başka servis sağlayıcılarından. https://www.sikayetvar.com/millenicom buranın da türknetten inanılmaz farkı yok bir tık daha iyi
Toplasan kaç tane servis sağlayıcısı var ki?
TurkTelekom'dan iyisi varsa,
TurkNet'ten de iyisi var.
Hepsinde sorun yaşanabiliyor.
En az sorun yaşatanı seçmelerini sağlıyoruz.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Ben geçtim ve çok çok memnunum. 100/8 şeklinde vaat edilen hızı büyük oranda alıyorum, TT'den transfer ile geçmiştim, modem falan değiştirmedim gayet hızlıca hiç kesinti olmadan geçiş yaptım. 3-4 ay oldu sanırım, hiçbir sorun yaşamadım.
1627568166537.png

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Toplasan kaç tane servis sağlayıcısı var ki?
TurkTelekom'dan iyisi varsa,
TurkNet'ten de iyisi var.
Hepsinde sorun yaşanabiliyor.
En az sorun yaşatanı seçmelerini sağlıyoruz.
Ben geçtim ve çok çok memnunum. 100/8 şeklinde vaat edilen hızı büyük oranda alıyorum, TT'den transfer ile geçmiştim, modem falan değiştirmedim gayet hızlıca hiç kesinti olmadan geçiş yaptım. 3-4 ay oldu sanırım, hiçbir sorun yaşamadım.
Alıntıyı görüntüle
Bende de 8 aydır sorun yok otomatik olarak ben de turknet öneriyorum yapabileceğim bir şey yok

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
HAYIR

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Dostum inan bana VDSL hattın varken Tğrknet geçersen baya sorun yaşarsın, benim ve diğer arkadaşların dediği gibi Millenicom geçmen daha iyi olur zaten attığım rehberde Türknet, TT ve Millenicom karşılaştırması yapmıştım. Rehberi tekrar okuyup aklına takılan bir şey varsa sor yardımcı olayım.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Dostum inan bana VDSL hattın varken Tğrknet geçersen baya sorun yaşarsın, benim ve diğer arkadaşların dediği gibi Millenicom geçmen daha iyi olur zaten attığım rehberde Türknet, TT ve Millenicom karşılaştırması yapmıştım. Rehberi tekrar okuyup aklına takılan bir şey varsa sor yardımcı olayım.
Okudum her konuda soru işaretlerim giderildi millenicom'a geçeceğim sağ ol.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Keptın

80+ Silver
1 kez vdsl taşıttım 1 kezde sıfırdan kurulum oldu. Hiçbir sorun yaşamadım, lütfen yanlış bilgi vermeyin.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
1 kez vdsl taşıttım 1 kezde sıfırdan kurulum oldu. Hiçbir sorun yaşamadım, lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Hocam sorun kişiden kişiye değişiyor yaşayan çok kişi olmuş,Türknet'i eledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Turknet kullanıyoruz 1 senedir. Bir tane sorun yaşadık kablolardan dolayı adamlar 1 hafta gelmedi bizde en son kendimiz hallettirdik. Onun dışında fiyatına göre iyi 100 liraya 83/8. En azından türk telekoma göre iyi bence.

Top Bottom