- Konu Sahibi Konu Sahibi
Değer girebilir ama 600 de alabilirsiniz PC içinseTekrar indirime girer mi acaba bi de blackshark v2 den geçmeye değer mi ya
Değer girebilir ama 600 de alabilirsiniz PC içinseTekrar indirime girer mi acaba bi de blackshark v2 den geçmeye değer mi ya
700 çok daha iyi demişler galiba 600 ün linki var mı sana zahmetDeğer girebilir ama 600 de alabilirsiniz PC içinse
Kim dediyse abartmış .d700 çok daha iyi demişler galiba 600 ün linki var mı sana zahmet
700 çok daha iyi demişler galiba 600 ün linki var mı sana zahmet
Ped olarak 700 biraz daha iyi sanırım hocam. İncelemelere baktım şimdi. Blackshark V2'den geçmeye değer mi? 700 versiyonu tekrardan indirime girerse onu almayı düşünüyorum umarım girerİncelemelerde ses kalitesi genel olarak benzer seviyede. 700 alamayanlar 600 alabilir.
Hocam 600 blackshark dan kat kat itiPed olarak 700 biraz daha iyi sanırım hocam. İncelemelere baktım şimdi. Blackshark V2'den geçmeye değer mi? 700 versiyonu tekrardan indirime girerse onu almayı düşünüyorum umarım girer
700 çok daha iyi demişler galiba 600 ün linki var mı sana zahmet
Yok şarj kullanımı 700 un iyi gecikme olarak fark hissetemezsin 700 daha iiÇok benzerler. Hatta 600'ün bazı özellikleri daha iyi. Şarj süresi daha uzun, sanırım gecikme de bir tık iyi ve daha rahat tasarımı.![]()
Turtle Beach Stealth 600 vs Turtle Beach Stealth 700 Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
The Turtle Beach Stealth 700 Wireless are slightly better gaming headphones than the Turtle Beach Stealth 600 Wireless. The Stealth 700 are Bluetooth-compatible and support more customization options in the Turtle Beach Audio Hub. They also have active noise cancelling, although it's not very...www.rtings.com
700'ün padler ve soğutma daha iyi sanırım.
Değilmiş hocam Rtings incelemesine göre. Hatta şarj süresi bariz 600'de daha iyi attığım incelemede.Yok şarj kullanımı 700 un iyi gecikme olarak fark hissetemezsin 700 daha ii
Hocam inceledim bende chatgpt ve amazonda öyle gözüküyorDeğilmiş hocam Rtings incelemesine göre. Hatta şarj süresi bariz 600'de daha iyi attığım incelemede.
Hocam Chatgpt veri topluyor sadece, net bilemez, tüm yorumların karmasını alır. Amazon ise 2 kulaklığı da kullanıp net yorum yaparlarsa anlaşılır. Rtings dünyanın en büyük kanalı, tek tek her şeyini incelemiş adamlar, açıp bakabilirsiniz link attım.Hocam inceledim bende chatgpt ve amazonda öyle gözüküyor
İnceledimde fotoğrafta 700p nin pedleri plastik gibi duruyo laHocam Chatgpt veri topluyor sadece, net bilemez, tüm yorumların karmasını alır. Amazon ise 2 kulaklığı da kullanıp net yorum yaparlarsa anlaşılır. Rtings dünyanın en büyük kanalı, tek tek her şeyini incelemiş adamlar, açıp bakabilirsiniz link attım.
Heralde tam öyle değildir 2 tane aldım bidede hayırlısı daha iyi model bu ses olarak iyidirİnceledimde fotoğrafta 700p nin pedleri plastik gibi duruyo la
Xbox versiyonu kullandıkları için ordaki dongleı usbden dönüştürücüyle takıyorlar ve pc için farklı gecikme süreleri olabileceğini belirtmişlerÇok benzerler. Hatta 600'ün bazı özellikleri daha iyi. Şarj süresi daha uzun, sanırım gecikme de bir tık iyi ve daha rahat tasarımı.![]()
Turtle Beach Stealth 600 vs Turtle Beach Stealth 700 Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
The Turtle Beach Stealth 700 Wireless are slightly better gaming headphones than the Turtle Beach Stealth 600 Wireless. The Stealth 700 are Bluetooth-compatible and support more customization options in the Turtle Beach Audio Hub. They also have active noise cancelling, although it's not very...www.rtings.com
700'ün padler ve soğutma daha iyi sanırım.