❌İndirim Bitti! Turtle-beach-700p-gen2-ps5-4 1190 TL ye stokta

İncelemelerde ses kalitesi genel olarak benzer seviyede. 700 alamayanlar 600 alabilir.

İncelemelerde ses kalitesi genel olarak benzer seviyede. 700 alamayanlar 600 alabilir.
Ped olarak 700 biraz daha iyi sanırım hocam. İncelemelere baktım şimdi. Blackshark V2'den geçmeye değer mi? 700 versiyonu tekrardan indirime girerse onu almayı düşünüyorum umarım girer

700 çok daha iyi demişler galiba 600 ün linki var mı sana zahmet
Çok benzerler. Hatta 600'ün bazı özellikleri daha iyi. Şarj süresi daha uzun, sanırım gecikme de bir tık iyi ve daha rahat tasarımı.
700'ün padler ve soğutma daha iyi sanırım.

Çok benzerler. Hatta 600'ün bazı özellikleri daha iyi. Şarj süresi daha uzun, sanırım gecikme de bir tık iyi ve daha rahat tasarımı.
Yok şarj kullanımı 700 un iyi gecikme olarak fark hissetemezsin 700 daha ii

Yok şarj kullanımı 700 un iyi gecikme olarak fark hissetemezsin 700 daha ii
Değilmiş hocam Rtings incelemesine göre. Hatta şarj süresi bariz 600'de daha iyi attığım incelemede.

Değilmiş hocam Rtings incelemesine göre. Hatta şarj süresi bariz 600'de daha iyi attığım incelemede.
Hocam inceledim bende chatgpt ve amazonda öyle gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La 2tane 700p aldım şimdi bı tanede 600 aldırma hocaaammm jsjsQUOTE="KONSOL, post: 9927826, member: 72493"]
[/QUOTE]
m jsjsjksd

Hocam inceledim bende chatgpt ve amazonda öyle gözüküyor
Hocam Chatgpt veri topluyor sadece, net bilemez, tüm yorumların karmasını alır. Amazon ise 2 kulaklığı da kullanıp net yorum yaparlarsa anlaşılır. Rtings dünyanın en büyük kanalı, tek tek her şeyini incelemiş adamlar, açıp bakabilirsiniz link attım.

Hocam Chatgpt veri topluyor sadece, net bilemez, tüm yorumların karmasını alır. Amazon ise 2 kulaklığı da kullanıp net yorum yaparlarsa anlaşılır. Rtings dünyanın en büyük kanalı, tek tek her şeyini incelemiş adamlar, açıp bakabilirsiniz link attım.
İnceledimde fotoğrafta 700p nin pedleri plastik gibi duruyo la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnceledimde fotoğrafta 700p nin pedleri plastik gibi duruyo la
Heralde tam öyle değildir 2 tane aldım bidede hayırlısı daha iyi model bu ses olarak iyidir

Xbox versiyonu kullandıkları için ordaki dongleı usbden dönüştürücüyle takıyorlar ve pc için farklı gecikme süreleri olabileceğini belirtmişler

Geri