Neler Yeni

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

Düşünmeyin alın 600 modeli olsa belki başka alternatif bakılabilir ama 700 modeli yd den getirtmeye kalksanız 5k altı çıkamazsınız çok kaliteli firma üst düzey ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşünmeyin alın 600 modeli olsa belki başka alternatif bakılabilir ama 700 modeli yd den getirtmeye kalksanız 5k altı çıkamazsınız çok kaliteli firma üst düzey ürün
2.yi Alicam simdi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.yi Alicam simdi
ben hem 600 olan hem 700 olan aldım mantıklı mı ? aktif kullanmayacam baya kulaklıklarım var :)

dongle olduğu için alacağım sanırım ama 600 mü 700 mü daha iyi ondan emin değilim.

ben 2si 1070tl aldım :) ama 600 gereksizse iptal edebilirim 600 olanı
hocam bende 700 aldım şimdi iptal geçeyim mi yoksa kargoya verilince mi geçeyim sizce ikisinide buğün sipariş verdim.

HS80 Max varken almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama direkt aldım. Bilgisi olan var mı kulaklık hakkında?

hocam bende 700 aldım şimdi iptal geçeyim mi yoksa kargoya verilince mi geçeyim sizce ikisinide buğün sipariş verdim.
ikisi de iptal olmayacak. ürünler gelecek. ben aralarında ses farkı olduğu için hem 600 hem 700 olan model aldım sadece 600 kötüyse iptal edebilirim diye arkadaş sordum. (gamepower, havit fiyatlarında kulaklıklar :)

Gecikmesinin 91ms olduğu söyleniyor online oyunlarda kullanmak mantıklı mı?

Yalnız bu 700 gen 2 değil 700p Gen 2. Farkı nedir acaba

Geri