🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

Bu 700'ü alamıyorum pazarama kafayı yiyor bir tek bende mi böyle.

Çok fark yoktur bence. ama 600serisi daha hafif ve ped kulak kısmı daha geniş duruyor. 700de bluetooth var ama dongle varken bluetooth kullanmaya gerek yok hem gecikmesi fazla zaten. Ben 600 serisini aldım.
Burada 700'ün padlerini daha çok beğenmiş adam. Arada 300tl fark var. Ses konusunda rtingsteki bilginin aksine, 700 daha iyiyse aradaki farka değer. Mikrofon gizlendiği için BT kullanmak da mümkün görünüyor. Ben ses konusunda risk alıp 700 sipariş ettim.

1746206809527.webp

böyle yorumlar var kararsız kaldım

Plastik olmasindan dolayi çabucak kırıldıgı hakkinda Çok fazla yorum var reddit amazon youtube yorumlarında felan kararsız kaldım ama yinede alacak gibiyim

Plastik olmasindan dolayi çabucak kırıldıgı hakkinda Çok fazla yorum var reddit amazon youtube yorumlarında felan kararsız kaldım ama yinede alacak gibiyim
Hocam aynı tür yorumlardan dolayı razer barracuda'dan vazgeçtim. Ortalama üç katı fiyatı var o ürünün de. Demem o ki bu fiyat aralıklarında çok sağlam ürünler yok gibi gözüküyor. Bu en azından ucuz.

Arkadaşlar valla kolay gelsin bı 30 40 dakikalığına amazonda 1190 TL ye inmişti direk gömdüm şuan amazonda 3.3k oldu :D

Arkadaşlar valla kolay gelsin bı 30 40 dakikalığına amazonda 1190 TL ye inmişti direk gömdüm şuan amazonda 3.3k oldu :D
Valla bı tanede pazaramadan cekiyom kupon varmıs 1030 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud serisini gömer alın geçin beleş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

84 stok vardı 47 stok kalmış
Ne kadar sürede

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,220