❌İndirim Bitti! Kablosuz Turtlebeach gen2 600 1150tl

bedo555

80+
Reaksiyon skoru
34
Geçen senede 700lere inmişti fiyatı bu fiyat için mükemmel ürün diyebilirim ihtiyacı olan kaçırmasın

beğenmezsem satarım diye almıştım geçen yıl, müzik performansını da beğendim kullanıyorum, tavsiye ederim. telefona uygulaması kuruluyor firmware güncellemesi mutlaka yapmanız lazım.

Geçen senede 700lere inmişti fiyatı bu fiyat için mükemmel ürün diyebilirim ihtiyacı olan kaçırmasın

Gene başladı.

Mikrofon nasıl

fiyatı bende 1100 tl gözüküyor. yoksa bi problem falanmı var benim uygulamada

benim ki sağlam arkadaşlar, kumaş pedi nasıl soymayı başardınız bilemedim.

benim ki sağlam arkadaşlar, kumaş pedi nasıl soymayı başardınız bilemedim.
sadece soyulma olsa yine iyi ona razıyım 😂😂 bendeki pc açıp kapatınca bağlantı kopuyor bazen hiç bağlanmıyor fw update vs herşeyi denedim zamanla hiç bağlanmamaya başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

süngerle plastik arasındaki deri malzeme çatlıyor yapacak bir şey yok. belki renkle alakalıdır benimki beyaz olan. 20 kere takmamışımdır daha ama çatlamış
renkle alakalı değil bendeki siyah ben bayaa inceledim çokda temiz kullanmıştım padlerdeki malzeme direk süngerden ayrılıyor sanki zar gibi senin kullanmanla ilgili değil anlayacağın

Malzeme kalitesi çok kötü. Aldığım gibi dokunduğum an mikrofon kırıldı 😂 yapıştırdım yedek olarak kullanıyorum ama işte...
dün sabah güncel olarak kırık mikrofonu sinirle koparıp attım

Geri