Oyunlarda nasıl?beğenmezsem satarım diye almıştım geçen yıl, müzik performansını da beğendim kullanıyorum, tavsiye ederim. telefona uygulaması kuruluyor firmware güncellemesi mutlaka yapmanız lazım.
Gene başladı.Geçen senede 700lere inmişti fiyatı bu fiyat için mükemmel ürün diyebilirim ihtiyacı olan kaçırmasın
![]()
fiyatı bende 1100 tl gözüküyor. yoksa bi problem falanmı var benim uygulamadaGeçen senede 700lere inmişti fiyatı bu fiyat için mükemmel ürün diyebilirim ihtiyacı olan kaçırmasın
![]()
Malzeme kalitesi çok kötü. Aldığım gibi dokunduğum an mikrofon kırıldıhayatımda bu kadar kötü bir kulaklık görmedim 1 ayda padleri soyuldu 2. ayında kulaklık pcye bağlanmamaya başladı rezalet ötesi
süngerle plastik arasındaki deri malzeme çatlıyor yapacak bir şey yok. belki renkle alakalıdır benimki beyaz olan. 20 kere takmamışımdır daha ama çatlamışbenim ki sağlam arkadaşlar, kumaş pedi nasıl soymayı başardınız bilemedim.
sadece soyulma olsa yine iyi ona razıyımbenim ki sağlam arkadaşlar, kumaş pedi nasıl soymayı başardınız bilemedim.
renkle alakalı değil bendeki siyah ben bayaa inceledim çokda temiz kullanmıştım padlerdeki malzeme direk süngerden ayrılıyor sanki zar gibi senin kullanmanla ilgili değil anlayacağınsüngerle plastik arasındaki deri malzeme çatlıyor yapacak bir şey yok. belki renkle alakalıdır benimki beyaz olan. 20 kere takmamışımdır daha ama çatlamış
dün sabah güncel olarak kırık mikrofonu sinirle koparıp attımMalzeme kalitesi çok kötü. Aldığım gibi dokunduğum an mikrofon kırıldıyapıştırdım yedek olarak kullanıyorum ama işte...