Aga sen ünili değil misin zatenLan yeter ertelenmesin sövdürtmeyin bana
Aga sen ünili değil misin zatenLan yeter ertelenmesin sövdürtmeyin bana
Gözetmenlik ne hocam genel bir sınav değil. Derse girer gibi öğretmenler başımızda duracak. Her okulun kendi öğretmeni. Ekstra ücret yok. Ayrıca hangi öğretmene bakarsan bak sınavlar sınav günüde basılır.hocam sizin için o kadar kolay gözükebilir ama maalesef öyle değil. kim bilir ne kadar sınav kağıdı basıldı en basitinden? ayrıca gözetmenlik ücretli bir şeydir(en azından üniversite sınavı vbde öyle). ayrıca yarın olacak sınavlar için şehir değişikliği yapan öğrenciler vb. var. bunları görmezden gelip geri adım atacaklarını sanmıyorum ama burası Türkiye. Her şey olabilir. (ben de 1 senedir hastanede eğitim görüyorum, sözlü ve yazılı sınavlara giriyorum.)
Ben geçen hafta sınavımı oldum kaçış yok artık.Evet, sonunda oldu..
Ne diyorsunuz sürpriz erteleme kararı çıkar mı bu saatten sonra?
Alıntıyı görüntüle
sınav sabah değil mi? nasıl sabah basılacak? cuma günü basılmıştır diye düşünüyorum sonuçta basan insanlar da memur.Gözetmenlik ne hocam genel bir sınav değil. Derse girer gibi öğretmenler başımızda duracak. Her okulun kendi öğretmeni. Ekstra ücret yok. Ayrıca hangi öğretmene bakarsan bak sınavlar sınav günüde basılır.
aynısından 8-9 kere açıldı bişi olmadıEvet, sonunda oldu..
Alıntıyı görüntüle
bu tweetleri atan çoğu kişi sınavlara çalışmayan öğrenciler diye düşünüyorum buraya tweet atıcakları kadar çalışsalardı neyse uğraşmaya gerek yok (düzenledim arkadaşlar genelleme yapmamam lazımdı)Evet, sonunda oldu..
Alıntıyı görüntüle
bunu çok doğru söylüyorsun. biz de dekanlığa aynısını söyleyerek hastaneye gitmeyi istemedik. umursamayıp kağıt imzalattılar. paşa paşa gidiyoruz.bu çocukların gittikleri bir ev var ve evde 65 yaş üstü bireyler de bulunuyor olabilir
bu çocuklar taşıyıcı olsa da belki de hasta olmayacak olsalar da olası virüsü evlerine getirecek
insanlar haklı olarak sağlıklarını ve evdekileri de düşünüyor. herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz.bu tweetleri atan herkes sınavlara çalışmayan öğrenciler diye düşünüyorum buraya tweet atıcakları kadar çalışsalardı neyse uğraşmaya gerek yok
olabilir bende korkuyorum ama çoğu öylebunu çok doğru söylüyorsun. biz de dekanlığa aynısını söyleyerek hastaneye gitmeyi istemedik. umursamayıp kağıt imzalattılar. paşa paşa gidiyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
insanlar haklı olarak sağlıklarını ve evdekileri de düşünüyor. herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz.
olabilir ama genelleme yapmak doğru olmuyor.olabilir bende korkuyorum ama çoğu öyle
İnşSınav iptal olursa
Alıntıyı görüntüle