Galatasaray8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
İnternetim 7,1 upload 4000 bit veriyorum ama yayınlarım donuyor.
Yayın durumların da ; Ekran kartı , İşlemci , İnternet upload ve download faktörleri yer almaktadır.İnternetim 7,1 upload 4000 bit veriyorum ama yayınlarım donuyor.
obs ile yapıyorum streamlabs daha mı iyiYayın durumların da ; Ekran kartı , İşlemci , İnternet upload ve download faktörleri yer almaktadır.
İnternete ilk önce hangi kartı ve işlemciyi kullanıyorsanız onların obs ya da streamlabs ayarlarını bularak başlayacaksınız.
Doğru ayarları bulduğunuz da da internet den aldığınız değerler için vereceğinizi bitrate ayarlarını araştıracaksınız.
Birinin çıkıp da şu ayarları dene , ötekinin bir de şu ayarları dene demesi ile olacak bir ayar değil bu yayın ayarları.
Sizin parçalarınıza , internet değerlerinize göre araştırma yaparak ve deneyerek bulabileceğiniz en doğru ayar o ayardır.
nasıl çözücemstabil değildir internetin vdsl internetlerde oluyor genellikle bu sıkıntı
Hangisi ile yaptığını bilmediğim için ikisinden de bahsettim.obs ile yapıyorum streamlabs daha mı iyi
Post automatically merged:
nasıl çözücem
Upload 7 kaç bitrate vermeliyimHangisi ile yaptığını bilmediğim için ikisinden de bahsettim.
Streamlabs daha stabil fakat işlemciyi sömürdüğü için bu yüzden herkes obs kullanıyor.
Ekran kartınız ve işlemcinize göre araştıracaksınız.
Doğru ayarı yaptıktan sonra da internet hızınıza göre bitrate ayarlaması yapacaksınız.
Size buradan ne kadar konuşsam boş.
Ekran kartını seçtimKodlayıcı bağlantılı olabilir. x264 mü yoksa Donanım mı?