dinlendiriyoBelki sonra alır ya kampta mı yok direkt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Avrupa maçları her zaman farklıdır, 3-1 fenerbahçem kazanır diyorum batshuayi çağlar szymanski atar union sg o kadar iyi takım değil abartılıyor.
dinlendiriyoBelki sonra alır ya kampta mı yok direkt
Club brudgeyi yendiler nere abartılıyo, frankfurtuda elemişler.dinlendiriyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Avrupa maçları her zaman farklıdır, 3-1 fenerbahçem kazanır diyorum batshuayi çağlar szymanski atar union sg o kadar iyi takım değil abartılıyor.
O kadar iyi olmayan takım Brugge, gent, genk yenip ligde namağlup ilerleyip frankfurtu eliyor. Reali filan mı yenmeli?Avrupa maçları her zaman farklıdır, 3-1 fenerbahçem kazanır diyorum batshuayi çağlar szymanski atar union sg o kadar iyi takım değil abartılıyor.
Son 16 ya kalmadan lever karabağa 4 tane atmıştı kendi evlerinde rahat yenerO kadar iyi olmayan takım Brugge, gent, genk yenip ligde namağlup ilerleyip frankfurtu eliyor. Reali filan mı yenmeli?
Adamlar proje takımı. Gayet de güzel rakipler. Millet Karabağı küçümsedi Karabağ 2tane sıktı Levere.
Benim dediğim rakibi küçümsememek lazım.Son 16 ya kalmadan lever karabağa 4 tane atmıştı kendi evlerinde rahat yener
O ayrı ben iki ismail ve oosterwolde ye güvenmiyorum ismail ve oosterwolde hata yapıcakBenim dediğim rakibi küçümsememek lazım.
İnlerindeler hocam .Nerede o 2.5 üst, 4.5 üst yenilecek diyen elemanlar
Maçın kahramanları oldular.O ayrı ben iki ismail ve oosterwolde ye güvenmiyorum ismail ve oosterwolde hata yapıcak
JSKDOEKDKDKENDKLEMEJDMEMDKSLDNFNRKDLCNGJKEO ayrı ben iki ismail ve oosterwolde ye güvenmiyorum ismail ve oosterwolde hata yapıcak