Neler Yeni

Üç Klavye Arasında Kaldım (FPS oyuncusuyum)

Gelewera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Emirhan Emiroğlu
Instagram
https://www.instagram.com/geleweraa/
Twitter
Geleweraa
bence G512 al hyperx çok küçük diğeri de kötü duruyor bence
Masam küçük olduğu için alabileceğim en küçük klavyeyi arıyorum. Boyutu ne kadar küçük olursa o kadar iyi

Watchmoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mahmut Emin Doğan

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
G512 öneriyorum amatör incelememe buradan bakabilirsin:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ediyorum, kısacası HyperX Alloy FPS Pro öneriyor gibisin :D
G512 nin fiyatı başka yerlerde daha yüksek ben kaçırma derim hyperx onermiyorum

Gelewera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Emirhan Emiroğlu
Instagram
Twitter
Geleweraa
G512 öneriyorum amatör incelememe buradan bakabilirsin:

G512 nin fiyatı başka yerlerde daha yüksek ben kaçırma derim hyperx onermiyorum
Ya bende 512'yi düşünüyorum ancak yan çevirerek kullanmaya alışkın olduğum için ve genellikle fps oyunları oynadığım için alloy fps pro çok cazip geliyor.

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Ya bende 512'yi düşünüyorum ancak yan çevirerek kullanmaya alışkın olduğum için ve genellikle fps oyunları oynadığım için alloy fps pro çok cazip geliyor.
Tabi yine sana kalmış ancak g512 normal fiyatı 800tl civarında diye biliyorum ve bana sorarsan fps oyuncusu olarak senin işine daha çok yarayacaktır.
Switchlerinin ömrüde hyperxten daha yüksek

-G412 hakkında hiçbir fikrim yok.
-Blue Switchleri sevmeyen insanlar sesinden sevmiyor.
-Romer G switchleri bir sürü insana sorun çıkartıyor. Çoğu insan 2 yıl sonra çift tıklama problemlerinin başladığını söylüyor. Ayrıca Romer G switchleri klasik Cherrry dizaynına sahip olmadığı için keycaplar iyi olmadığı için onları değiştirmek istediğinde keycap bulamazsın. Bulursanda gene kalitesiz olur yada çok fazla pahalı olur. Ayrıca almayı planladığın ürünce Romer G Tactile var. Bunuda dikkate almanı tavsiye ederim.
Romer G switchlerde çift tıklama problemi yaşayan insan görmedim ben daha, yaşanıyor olabilir ancak hyperx in klavyesinden daha kaliteli switchlere sahip olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Romer G switchlerde çift tıklama problemi yaşayan insan görmedim ben daha, yaşanıyor olabilir ancak hyperx in klavyesinden daha kaliteli switchlere sahip olduğunu düşünüyorum

1- Önceden klavyeleri araştırırken bunu çift tıklama çalışmama gibi şeyler hakkında iyi yorumlardan daha çok bunun hakkında yorum vardı. O yüzden Romer G'den uzak durdum.
2- Cherry'leri ne kadar ortanca bir switch olsada Romer G'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten Romer G dizayn olarak sıkıntılı. Yani Romer G için dediğim gibi keycap falan bulamazsın şekilleri çok farklı.
3- Hyperx'teki switchlerde tactile bu ucuz G512'dede tactile. Ayrıca ikiside Blue.
4- Hyperx'inkini öneriyorum demiyorum ama kırmızı switchlisi geri dönerse alınır. Blue switchlisi ise belki.
5- Ömrü o kadar uzun olsa ne olacak. O keycapler o kadar dayanamaz zaten.

İkisinide dokunmadığım için malzemelerin kaliteli olup olmadığını bilemiyorum. Ama incelemeleden gördüğüme göre ikisininde malzeme kalitesi iyi.

Yani her şey arkadaşın ne istediğine kalmış. Eğer TKL istiyorsa Hyperx alabilir. Eğer full isterse G512 alabilir. Ayrıca G512'de full RGB var ama Hyperx'de kırmızı ışık.

Kanka bende TKL kullanıyorum. Kesinlikle çok daha iyi.

@EZ4USKY kanka arkadaşın Alloy FPS Pro hakkında soruları var. Bir bak istersen.

Gelewera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Emirhan Emiroğlu
Instagram
Twitter
Geleweraa

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
1- Önceden klavyeleri araştırırken bunu çift tıklama çalışmama gibi şeyler hakkında iyi yorumlardan daha çok bunun hakkında yorum vardı. O yüzden Romer G'den uzak durdum.
2- Cherry'leri ne kadar ortanca bir switch olsada Romer G'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten Romer G dizayn olarak sıkıntılı. Yani Romer G için dediğim gibi keycap falan bulamazsın şekilleri çok farklı.
3- Hyperx'teki switchlerde tactile bu ucuz G512'dede tactile. Ayrıca ikiside Blue.
4- Hyperx'inkini öneriyorum demiyorum ama kırmızı switchlisi geri dönerse alınır. Blue switchlisi ise belki.
5- Ömrü o kadar uzun olsa ne olacak. O keycapler o kadar dayanamaz zaten.

İkisinide dokunmadığım için malzemelerin kaliteli olup olmadığını bilemiyorum. Ama incelemeleden gördüğüme göre ikisininde malzeme kalitesi iyi.

Yani her şey arkadaşın ne istediğine kalmış. Eğer TKL istiyorsa Hyperx alabilir. Eğer full isterse G512 alabilir. Ayrıca G512'de full RGB var ama Hyperx'de kırmızı ışık.

Kanka bende TKL kullanıyorum. Kesinlikle çok daha iyi.

@EZ4USKY kanka arkadaşın Alloy FPS Pro hakkında soruları var. Bir bak istersen.
aslında g512 yi önermemin sebebi aslında çok daha pahalı bir üst seviye klavye olması ve şuan indirimde çok daha uygun fiyata alınabilmesi keycapler neden dayanmaz onu anlayamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
aslında g512 yi önermemin sebebi aslında çok daha pahalı bir üst seviye klavye olması ve şuan indirimde çok daha uygun fiyata alınabilmesi keycapler neden dayanmaz onu anlayamadım.
İlk olarak dizaynlarından ve switchten. İkincisi klavyede büyük ihtimal ABS keycapler var. ABS çok dayanmaz , parmak izi bırakır vb... Yani eğer switchler bir şekilde bozulmassa bile keycapler kırılcaktır. O yüzden genelde ABS keycapleri klavyeyi kullanan PBT keycapler ile değiştirir. Bunlar kaliteli , dayanıklı , iz bırakmayan gibi gibi özellikleri olan ; kısaca PBT'den daha iyi keycapler. Ama Romer G için PBT keycapler yok diye biliyorum.

Gelewera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Emirhan Emiroğlu
Instagram
Twitter
Geleweraa
Sorun nedir dostum telefondayım göremiyorum yazdıklarınızı sorunu Sor cevapliyim
500-600TL'ye bir kalvye almak istiyorum ancak HyperX Alloy FPS PRO ve G512 arasında kladım. Numpad olmasa daha iyi olur yer yok masada. Ne önerirsin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom