Ücretsiz 3 aylık Gamepass alma methodu (Nvidia)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,231
Demin ben aldım. Çoğu kişi nasıl yapılacağını bilmiyor, anlatmakta bana düşer.

1. Adım: Öncelikle bu VPN yüklemeniz gerek:

VPN ile bağlanıp Nvidia app veya experience uygulamasına girin, karşınıza 3 aylık gamepass diye çıkacaktır zaten.

2. Adım: Kodu aldığınız gibi kullanamazsınız, daha önce gamepass alınmamış bir hesabın bilgilerinden ülke/bölge kısmını ABD olarak değiştirip kodu kullanıyorsunuz, kart bilgilerini boş bir sanal kart oluşturarak doldurun daha sonrasında adres kısmına:
https://www.fakepersongenerator.com/random-address
bu siteden yardım alarak doldurun.

Dipnot: GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartlarında alınabilir.

Kampanya 1 ay boyunca sürecektir, acele etmenize gerek yok.

Konuyu sabah hortlatacağım..

resim_2024-06-05_024019567.png

Son düzenleme:

VPN ile bağlanıp Nvidia app veya experience uygulamasına girin, karşınıza 3 aylık gamepass diye çıkacaktır zaten.

2. Adım: Kodu aldığınız gibi kullanamazsınız, daha önce gamepass alınmamış bir hesabın bilgilerinden ülke/bölge kısmını ABD olarak değiştirip kodu kullanıyorsunuz, kart bilgilerini boş bir sanal kart oluşturarak doldurun daha sonrasında adres kısmına:

Dipnot: GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartlarında alınabilir

Konuyu sabah hortlatacağım
Acayip üşeniyorum kesin alabiliyoruz değilmi hocam :D

Tam ben anlatacaktım beni yazma derdinden kurtardın 😅
ama şöyle bişey var ben nays kartı girdim ve bilgilerde gerçekti kabul etti sonrada otomatik ödemeyi kapattım.

Tam ben anlatacaktım beni yazma derdinden kurtardın 😅
ama şöyle bişey var ben nays kartı girdim ve bilgilerde gerçekti kabul etti sonrada otomatik ödemeyi kapattım.
O şekilde de olur, ben genelde böyle bir şey yaptığım zaman sanal kart açıyorum.

Eğer son kullanma tarihi yoksa. Mediamarktlara gidip laptoplardan gamepass toplayan arkadaş harbi hem çok zeki hemde fakir. Bu arada sanırım bu kodların son kullanma tarihi 1 yıl falan oluyor emin değilim.

Bende garip bir şekilde VPN açınca kampanya çıkmıyordu siteye gittikten sonra vpn açıp alabildim

Dipnot: GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartlarında alınabilir.

Kampanya 1 ay boyunca sürecektir, acele etmenize gerek yok.

Konuyu sabah hortlatacağım..

Alıntıyı görüntüle
Ya şu kullanılmamış hesap saçmalığını artık bıraksınlar ya 10 hesap oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,838
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan