Akhiore
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 989
Ücretsiz telefon ve bilgisayarda varücretsiz mi ve telefonda var mı ?
Ücretsiz telefon ve bilgisayarda varücretsiz mi ve telefonda var mı ?
teşekkürler.Ücretsiz telefon ve bilgisayarda var
agam nicos weg a2 ye kadar kullanmıştım opera indirmiştim onun için kendi vpni ile sorunsuz oluyor ve uygulamalarında kaybolmuyor tavsiye ederimArkadaşlar öncelikle merhabalar, ben almanca öğrenmek için çalışmalar yapıyorum. Nicos Weg'i öneren çok insan vardı en son hocam da önerince artık başlayayım dedim yalnız türkiye'den bağlanılamıyor sanırım. Bunun için ücretsiz ve güzel çalışan bir vpn önerebilir misiniz?. Daha önce hiç kullanmadığımdan bilmiyorum.
aynı şekilde ben de bitirdim hocam ama yine de teşekkür ediyorum , şu an berlindeyimagam nicos weg a2 ye kadar kullanmıştım opera indirmiştim onun için kendi vpni ile sorunsuz oluyor ve uygulamalarında kaybolmuyor tavsiye ederim
ben geçen ay döndüm agam okulum başlayınca geri gidicem fuldadayım normaldeaynı şekilde ben de bitirdim hocam ama yine de teşekkür ediyorum , şu an berlindeyim![]()
süper, ne okuyorsun brom?ben geçen ay döndüm agam okulum başlayınca geri gidicem fuldadayım normalde
Ausbildung yapıyorum agam elektrik üzerinesüper, ne okuyorsun brom?
Çok iyiymiş, ben de dil eğitimim sonrası TU Berlin'e Elektrotechnik okumak için başvuracağım. Bol başarılar diliyorum.Ausbildung yapıyorum agam elektrik üzerine
Çok teşekkür ederim sana daÇok iyiymiş, ben de dil eğitimim sonrası TU Berlin'e Elektrotechnik okumak için başvuracağım. Bol başarılar diliyorum.