Ucuz Ev İnterneti Önerisi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
2 aya taahhüt bitiyor ve 2-3 ay daha internet kullanmam gerek yeni taahhüde giremem. Evde neredeyse tüm firmaların (SOL, TT, Kablonet) fiberi var ama hiçbir DSL altyapısı yok. Bana ucuz ve taahhütsüz 2 ay idare edecek internet önerir misiniz?

Şok var şokun kendisinin

2 aya taahhüt bitiyor ve 2-3 ay daha internet kullanmam gerek yeni taahhüde giremem. Evde neredeyse tüm firmaların (SOL, TT, Kablonet) fiberi var ama hiçbir DSL altyapısı yok. Bana ucuz ve taahhütsüz 2 ay idare edecek internet önerir misiniz?
Milenicom ve Türknet deneyebilirsin. Taahhütleri yok Türknetin kendi alt yapisi belki olabilir sansini dene.

Milenicom ve Türknet deneyebilirsin. Taahhütleri yok Türknetin kendi alt yapisi belki olabilir sansini dene.
Gigafiber yok. Telekom üzerinden 100Mbps Fiber verebiliyorlar. Geçen yıl kullandım ama çok memnun kalmadım IP alamama kaynaklı çok erişim sorunu yaşadım.

Millenicomun ucuz iş görür bir tarifesi var mı? 2 ay kullanacağım zaten bari daha önce kullanmadığım bir firma deneyim 😀

Gigafiber yok. Telekom üzerinden 100Mbps Fiber verebiliyorlar. Geçen yıl kullandım ama çok memnun kalmadım IP alamama kaynaklı çok erişim sorunu yaşadım.

Millenicomun ucuz iş görür bir tarifesi var mı? 2 ay kullanacağım zaten bari daha önce kullanmadığım bir firma deneyim 😀
90 tl 95 tl 100 tl 3 tane paket secenekleri var sana ucuz gelir mi bilmem

90 TL 95 TL 100 TL 3 tane paket secenekleri var sana ucuz gelir mi bilmem
16Mbps ile 100Mbps arasında 10TL fark var bu nasıl fiyatlama yav 😅

Bir de Superonline altyapısı seçeceği var orada da 105TL diyor 100Mbps için. Ucuz sayılmaz ama onu kullanabiliyorsam onu alayım Superonline altyapısı baya iyi buralarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önermeniz bile hata :D
Daha sorunsuz kullanabileni görmedim internette. Fiyat iyi aslında ama kontörlü tarife gibi paket almak falan gerekiyormuş ben uğraşamam onunla 😀

KESİNLİKLE TÜRKENT

Kablonet daima öneririm.

Varsa kablonet yoksa Vodafone

Ben ikisinide kullanıyorum ve memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,141
Üyeler
186,852
Son üye
HEROUSTA