Kuzenimin bir klavyeye ihtiyacı var fakat fazla bütçesi yok, bu yüzden mekanik hisli bir klavye almaya karar verdik. Ne önerirsiniz? 500-800TL arası iyi olur
Havit sevdiğim bir marka fakat bu kadar ucuza mekanik olunca bi şüphe etti insan. Kalitesi konusunda bir fikriniz varmı?Havit Gamenote KB870L Siyah Rgb Blue Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yorumlar güzel ama fotoğrafına detaylı bakmamıştım, İngilizce dizilim sanırım klavye.Havit sevdiğim bir marka fakat bu kadar ucuza mekanik olunca bi şüphe etti insan. Kalitesi konusunda bir fikriniz varmı?
olması gereken fiyat üst düzey bir şey beklemeyin ama kullanılırHavit sevdiğim bir marka fakat bu kadar ucuza mekanik olunca bi şüphe etti insan. Kalitesi konusunda bir fikriniz varmı?
Yok hocam bakınca özelliklerde Türkçe Q diyor. Fiyatıda baya iyi. Öneriniz için teşekkürler.Yorumlar güzel ama fotoğrafına detaylı bakmamıştım, İngilizce dizilim sanırım klavye.
Windows'tan TR yapılıp Türkçe Q kullanılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyat banındaki bir çok klavyeden malzeme kalitesi olarak iyidir diye düşünüyorum.
Trendyol yorumlarına bakabilirsin. En çok yorum burada.
Bence F/P ya, bu paraya mekanik hisli alana kadar mekanik varken almak daha iyi. Rica ederim. Beğenmezseniz iade edersiniz.Yok hocam bakınca özelliklerde Türkçe Q diyor. Fiyatıda baya iyi. Öneriniz için teşekkürler.