Neler Yeni

Ucuz Windows 11 key Önerisi.

yukardaki kodları not defteriyle farklı kaydet yap key.vbs olarak kaydet gösterir keyini
Hocam maalesef göstermedi.
1650392454409.png

Post automatically merged:

sağ ol hocam kara listeye eklendi
bi eleman sağlam lisans güvenli demişti ama bilmiyorum dene bi istersen
Hocam üründe sıkıntı çıkmadı. Sitede anında yardımcı oldu ama normal kod aldım girdim oldu kafasında değildi bir iki işlem falan yapıldı garipti.

regeditten bak aç regediti
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform
yukardaki adresi sil bunu yapıştır BackupProductKeyDefault yanında yazması lazım
sağlam lisans güvenilir sanırım sorun yaşayan duymadım ben alış veriş yapmadım ama öneriyorum. 100tl satılıyor win11 lisans

lisansın orjinalse yükseltme yap kalır bilgisayarda
burdan windows11 yükleme yardımcısı olanı indir geçiş sağlarsın normalde lisansı silmeden geçiş sağlıyordu

Son düzenleme:
CMD'den etkinleştirebilirsin istersen kodu atarım.

CMD'den etkinleştirebilirsin istersen kodu atarım.
Olur hocam.
regeditten bak aç regediti
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform
yukardaki adresi sil bunu yapıştır BackupProductKeyDefault yanında yazması lazım
sağlam lisans güvenilir sanırım sorun yaşayan duymadım ben alış veriş yapmadım ama öneriyorum. 100tl satılıyor win11 lisans

lisansın orjinalse yükseltme yap kalır bilgisayarda
burdan windows11 yükleme yardımcısı olanı indir geçiş sağlarsın normalde lisansı silmeden geçiş sağlıyordu
Orijinal diye biliyorum hocam buradan bir bakayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,672
Üyeler
173,044
Son üye
zeddaiki
Geri