Lisser
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,508
Orda yazan fiyat neyse o.Birde bilmedigimden soruyorum ugrasmiyoruz demi gomrukle felan direk geliyor ugrasmadan hicbirseyle
Orda yazan fiyat neyse o.Birde bilmedigimden soruyorum ugrasmiyoruz demi gomrukle felan direk geliyor ugrasmadan hicbirseyle
Hiçbirşeyle uğraşmıyorsun normal kargo gibi evine geliyor.Birde bilmedigimden soruyorum ugrasmiyoruz demi gomrukle felan direk geliyor ugrasmadan hicbirseyle
everest mouselerine hic baktin mi bence f/p icin gayet yeterli yaklasik 200 tl dolaylarinda dolaniyordu bide logi nin dusuk mouseleri var modeli tam hatirlamiyorum fakat 200 tl civarinda da onlardan bulabilirsin ha ben a101 den go mobile aldim oyun icin cok iyi degil fakat gunluk islerde rahatBeyler tavsiyeniz varmi g305 vardi sattim para icin maalasef kablolu kullanamiyorum guzel sensorlu f/p kablosuz mouse bilen varmi
Peki sizce asus impact ll mi aj199 mu ayni fiyattalarHiçbirşeyle uğraşmıyorsun normal kargo gibi evine geliyor.
Ve darmoshark m3 ala bilirim o fiyattaPeki sizce asus impact ll mi aj199 mu ayni fiyattalar
Ikisini de tek geçer ajazz. Kalite olarak darmosharktan iyi olduğu için ajazz daha mantıklı.Peki sizce asus impact ll mi aj199 mu ayni fiyattalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve darmoshark m3 ala bilirim o fiyatta
Türkiye Direkt Posta seçmediysen başın biraz ağrıyabilir. Keşke Amazondan alsaydın.Eyvallah hocam bakalim 30 dolara aldim aliexpressden![]()