Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,348
Yukarıda yazdığım ilk BIOS'la dene bakalım bir de hocam.Evet kitapçıkta da öyle belirtiyor
Yukarıda yazdığım ilk BIOS'la dene bakalım bir de hocam.Evet kitapçıkta da öyle belirtiyor
Yok hocam hiçbir şekilde olmuyor bilgisayarcıdan başka seçenek kalmadı nasıl bu hale geldi PC hiç anlamadımYukarıda yazdığım ilk BIOS'la dene bakalım bir de hocam.
BIOS Flashback'i yapması gerekirdi. Niye böyle yaptı bende anlamadım.Yok hocam hiçbir şekilde olmuyor bilgisayarcıdan başka seçenek kalmadı nasıl bu hale geldi PC hiç anlamadım
Yeni aşırı saçma kırmızı ve turuncu ışık yanıyor ramler yerine oturuk cpu hiç ellemedim zaten zarar da görmüş olamaz tahminimce bios güncel olmadığı için bu ışıklar yanıyor fakat fat32 yapıp MSI.ROM yazıp dosyayı atıp başlatıyorum bütün fanlar çalışıyor güç kaynağı fanı dahil ama 1 saat dahi beklesem sonuç yokBIOS Flashback'i yapması gerekirdi. Niye böyle yaptı bende anlamadım.
RAM'leri ve ekran kartını çıkarıp tekrardan yazdırmayı deneyebilir misin peki?Yeni aşırı saçma kırmızı ve turuncu ışık yanıyor ramler yerine oturuk cpu hiç ellemedim zaten zarar da görmüş olamaz tahminimce bios güncel olmadığı için bu ışıklar yanıyor fakat fat32 yapıp MSI.ROM yazıp dosyayı atıp başlatıyorum bütün fanlar çalışıyor güç kaynağı fanı dahil ama 1 saat dahi beklesem sonuç yok
Öyle deneyeyim bakalımRAM'leri ve ekran kartını çıkarıp tekrardan yazdırmayı deneyebilir misin peki?
Hocam bilgisayarcıya geldim senin yaptığının aynısını yapıcam ben de bir fark yok dedi servise yolla ekstra yapılacak bir şey göremiyorum dedi anakartı servise yollamaktan başka çare kalmadı sanırım bios güncellemiyor çünkü hiçbir şekildeRAM'leri ve ekran kartını çıkarıp tekrardan yazdırmayı deneyebilir misin peki?
Gönder servise hocam o zaman. Bu BIOS Flashback neden böyle yaptı valla anlayamadım. Normalde 5 dakika içinde direk güncelliyordu.Hocam bilgisayarcıya geldim senin yaptığının aynısını yapıcam ben de bir fark yok dedi servise yolla ekstra yapılacak bir şey göremiyorum dedi anakartı servise yollamaktan başka çare kalmadı sanırım bios güncellemiyor çünkü hiçbir şekilde
Aldığım yerle mi iletişim kurmalıyım direkt MSI ile miGönder servise hocam o zaman. Bu BIOS Flashback neden böyle yaptı valla anlayamadım. Normalde 5 dakika içinde direk güncelliyordu.
Aldığın yerden yardım alman daha kolay olabilir.Aldığım yerle mi iletişim kurmalıyım direkt MSI ile mi
Her şey için sağ ol hocam yırttık kendimizi ama nafile eline emeğine sağlıkAldığın yerden yardım alman daha kolay olabilir.