UEFI CMS YAPTIM PC EKRAN GELMİYOR

Yok hocam hiçbir şekilde olmuyor bilgisayarcıdan başka seçenek kalmadı nasıl bu hale geldi PC hiç anlamadım
BIOS Flashback'i yapması gerekirdi. Niye böyle yaptı bende anlamadım.

BIOS Flashback'i yapması gerekirdi. Niye böyle yaptı bende anlamadım.
Yeni aşırı saçma kırmızı ve turuncu ışık yanıyor ramler yerine oturuk cpu hiç ellemedim zaten zarar da görmüş olamaz tahminimce bios güncel olmadığı için bu ışıklar yanıyor fakat fat32 yapıp MSI.ROM yazıp dosyayı atıp başlatıyorum bütün fanlar çalışıyor güç kaynağı fanı dahil ama 1 saat dahi beklesem sonuç yok

Yeni aşırı saçma kırmızı ve turuncu ışık yanıyor ramler yerine oturuk cpu hiç ellemedim zaten zarar da görmüş olamaz tahminimce bios güncel olmadığı için bu ışıklar yanıyor fakat fat32 yapıp MSI.ROM yazıp dosyayı atıp başlatıyorum bütün fanlar çalışıyor güç kaynağı fanı dahil ama 1 saat dahi beklesem sonuç yok
RAM'leri ve ekran kartını çıkarıp tekrardan yazdırmayı deneyebilir misin peki?

BIOS Flashback atarken sadece CPU güç bağlantısı + 24 pin güç bağlantısının takılı olması gerek diye biliyorum. Diğer tüm her şeyin bağlantısını sökmeniz lazım. Ekran kartı, hdd, ssd, ram vs takılı olmamalı.

RAM'leri ve ekran kartını çıkarıp tekrardan yazdırmayı deneyebilir misin peki?
Hocam bilgisayarcıya geldim senin yaptığının aynısını yapıcam ben de bir fark yok dedi servise yolla ekstra yapılacak bir şey göremiyorum dedi anakartı servise yollamaktan başka çare kalmadı sanırım bios güncellemiyor çünkü hiçbir şekilde

Hocam bilgisayarcıya geldim senin yaptığının aynısını yapıcam ben de bir fark yok dedi servise yolla ekstra yapılacak bir şey göremiyorum dedi anakartı servise yollamaktan başka çare kalmadı sanırım bios güncellemiyor çünkü hiçbir şekilde
Gönder servise hocam o zaman. Bu BIOS Flashback neden böyle yaptı valla anlayamadım. Normalde 5 dakika içinde direk güncelliyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri