❌İndirim Bitti! Ugreen Nexode 140W Gan 3 Portlu Hızlı Şarj Cihazı 1xusb-A, 2xusb-C 999TL

Tamda ürünün konusunu arıyordum. Gri olanı ile fiyat farkı neden bu kadar fazla acaba ? Aynı ürünse 1 tane çekeyim beyazdan.
1762877368877.webp

1762877541200.webp

Lazımsa düşünmeyin bu arada. 140w cihazım olmasa düşünmeden alırdım. Bayadır 100w takip ediyodum bunu görmemişim. Gerek yok ama alsammı diye düşünmüyor değilim ben bile

Lazımsa düşünmeyin bu arada. 140w cihazım olmasa düşünmeden alırdım. Bayadır 100w takip ediyodum bunu görmemişim. Gerek yok ama alsammı diye düşünmüyor değilim ben bile
140W tek çıkış veriyordur. 2 tane cihaz tak direk 65Wa düşer. Az düşüneyim alırım olmadı.

İhtiyaç varsa çek gitsin hocam😀. Aynısı gibi duruyor.
İhtiyaç yok ama masamda Temu'dan 8 girişli aldığım var. 2 tane telefon takınca gücü bölünüyor. Hatta 1 tane telefonun kablosu ışıklı ona telefon bile takmasan sıkıntı oluyor. Kablodaki ışığı yaktığı için gücü bölüyor.

Neyse sipariş verdim. Chat gbt gri olan Gan2 dedi. Isınması daha az olur felan dedi. Neyse bakalım. Teşekkürler.

Xiaomi nin 120W adaptörü var yine de alınır mı?

bu arada 240w destekli kablo çıkıyormuş sadece bud kablo bile 500 lira filan sanırım bilginize. kabaca baktım öyle fiyatlara

Xiaomi nin 120W adaptörü var yine de alınır mı?
xiaomi120 destelemiyomuş bu sanırım tam. bi yorumda gördüm ama çok az fark varmış sanırı. 100w mı ne ediyormuş onun yalancısıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri