İhtiyaç varsa çek gitsin hocamTamda ürünün konusunu arıyordum. Gri olanı ile fiyat farkı neden bu kadar fazla acaba ? Aynı ürünse 1 tane çekeyim beyazdan.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
140W tek çıkış veriyordur. 2 tane cihaz tak direk 65Wa düşer. Az düşüneyim alırım olmadı.Lazımsa düşünmeyin bu arada. 140w cihazım olmasa düşünmeden alırdım. Bayadır 100w takip ediyodum bunu görmemişim. Gerek yok ama alsammı diye düşünmüyor değilim ben bile
İhtiyaç yok ama masamda Temu'dan 8 girişli aldığım var. 2 tane telefon takınca gücü bölünüyor. Hatta 1 tane telefonun kablosu ışıklı ona telefon bile takmasan sıkıntı oluyor. Kablodaki ışığı yaktığı için gücü bölüyor.İhtiyaç varsa çek gitsin hocam. Aynısı gibi duruyor.
Xiaomi nin 120W adaptörü var yine de alınır mı?Lazımsa düşünmeyin bu arada. 140w cihazım olmasa düşünmeden alırdım. Bayadır 100w takip ediyodum bunu görmemişim. Gerek yok ama alsammı diye düşünmüyor değilim ben bile
xiaomi120 destelemiyomuş bu sanırım tam. bi yorumda gördüm ama çok az fark varmış sanırı. 100w mı ne ediyormuş onun yalancısıyımXiaomi nin 120W adaptörü var yine de alınır mı?