Ülkenizi seviyormusunuz gerekirse savaşır mısınız?

.

• Her ne olursa olsun savaşırım ne olduğu hiç farketmez

Oylar: 10 30.3%
  • Asla savaşmam fırsatım olsa direkt topuk

Oylar: 14 42.4%
  • Bilemiyorum duruma bağlı

Oylar: 9 27.3%

• Oy kullanan toplam üye
    33

İdiot

80+
Reaksiyon skoru
13
Ne düşünüyorsunuz beyler?
Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse 😃

Son düzenleme:
Doğarken seçmediğim ülke için savaşmayı tercih etmiyorum

Ben kendi fikrimi soyleyim. Ulkenin kaymağını yiyen kesimin başındaki şahısların benim yaşlarımdaki çocukları anında yurtdışına uçacağı için ve daha birçok sebepten asla değmez diyorum.

Ne düşünüyorsunuz beyler?
Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse 😃
çocukluğumdan beri hayalimdir ister havada ister karada ülkemin toprağında kan akıtıp kan vermek çok gurur verici bir his benim için ülkem adına bir şeyler yapıyorum bu topraklarda yaşayan herkes adına savaşmak çok güzel bir şey "Mehmetçik" lafını surekli haberlerde orda burda kullanırlar benim içinde kullanılmasını isterdim durumum el verse ilk işim savaş pilotu olmak olurdu veya karada bir asker yeterki bu topraklar için savaşayım

çocukluğumdan beri hayalimdir ister havada ister karada ülkemin toprağında kan akıtıp kan vermek çok gurur verici bir his benim için ülkem adına bir şeyler yapıyorum bu topraklarda yaşayan herkes adına savaşmak çok güzel bir şey "Mehmetçik" lafını surekli haberlerde orda burda kullanırlar benim içinde kullanılmasını isterdim durumum el verse ilk işim savaş pilotu olmak olurdu veya karada bir asker yeterki bu topraklar için savaşayım
Senin icin kullanıldığını kimse bilmeyecek bilenler ise max 1 hafta sonra unutacaklar

Muhtemelen 20 saniye falan sürer haberlerde.

Senin icin kullanıldığını kimse bilmeyecek bilenler ise max 1 hafta sonra unutacaklar
unutulup unutulmaması umrumda değil aslında ben oraya onların diline girmek için gitmiyorum sonuçta

küçükken bana da çok önemli birşeymiş gibi gelirdi sonra farkettim ki teroristlerin yaşam standartları şehit ailelerine göre çok daha iyi biraz daha sorgulayınca ülkenin alttan alttan değil artık açıkça pisleştiği belli oldu kısaca ATAM için elimden geleni çabalayacağım ama o kişi gitmediği sürece vergilerimizle bizi öldürenleri beslemeye devam edeceğiz ( Bu bir sistem eleştirisidir, şiddet veya nefret içermez)

Muhtemelen 20 saniye falan sürer haberlerde.
evet öyle düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

küçükken bana da çok önemli birşeymiş gibi gelirdi sonra farkettim ki teroristlerin yaşam standartları şehit ailelerine göre çok daha iyi biraz daha sorgulayınca ülkenin alttan alttan değil artık açıkça pisleştiği belli oldu kısaca ATAM için elimden geleni çabalayacağım ama o kişi gitmediği sürece vergilerimizle bizi öldürenleri beslemeye devam edeceğiz
evet o peştamal gitmediği sürece böyle olucak yapıcak bir şey var mı var ülkenin adam olması o da biraz zor sözde yasaları olan bir devletin yakasındaki peştamal bile bir haber sanırsam rekora doğru gidiyor bı dursun artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,375
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri