çocukluğumdan beri hayalimdir ister havada ister karada ülkemin toprağında kan akıtıp kan vermek çok gurur verici bir his benim için ülkem adına bir şeyler yapıyorum bu topraklarda yaşayan herkes adına savaşmak çok güzel bir şey "Mehmetçik" lafını surekli haberlerde orda burda kullanırlar benim içinde kullanılmasını isterdim durumum el verse ilk işim savaş pilotu olmak olurdu veya karada bir asker yeterki bu topraklar için savaşayımNe düşünüyorsunuz beyler?
Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse![]()
Senin icin kullanıldığını kimse bilmeyecek bilenler ise max 1 hafta sonra unutacaklarçocukluğumdan beri hayalimdir ister havada ister karada ülkemin toprağında kan akıtıp kan vermek çok gurur verici bir his benim için ülkem adına bir şeyler yapıyorum bu topraklarda yaşayan herkes adına savaşmak çok güzel bir şey "Mehmetçik" lafını surekli haberlerde orda burda kullanırlar benim içinde kullanılmasını isterdim durumum el verse ilk işim savaş pilotu olmak olurdu veya karada bir asker yeterki bu topraklar için savaşayım
çocukluğumdan beri hayalimdir ister havada ister karada ülkemin toprağında kan akıtıp kan vermek çok gurur verici bir his benim için ülkem adına bir şeyler yapıyorum bu topraklarda yaşayan herkes adına savaşmak çok güzel bir şey "Mehmetçik" lafını surekli haberlerde orda burda kullanırlar benim içinde kullanılmasını isterdim durumum el verse ilk işim savaş pilotu olmak olurdu veya karada bir asker yeterki bu topraklar için savaşayım
unutulup unutulmaması umrumda değil aslında ben oraya onların diline girmek için gitmiyorum sonuçtaSenin icin kullanıldığını kimse bilmeyecek bilenler ise max 1 hafta sonra unutacaklar
küçükken bana da çok önemli birşeymiş gibi gelirdi sonra farkettim ki teroristlerin yaşam standartları şehit ailelerine göre çok daha iyi biraz daha sorgulayınca ülkenin alttan alttan değil artık açıkça pisleştiği belli oldu kısaca ATAM için elimden geleni çabalayacağım ama o kişi gitmediği sürece vergilerimizle bizi öldürenleri beslemeye devam edeceğiz ( Bu bir sistem eleştirisidir, şiddet veya nefret içermez)çocukluğumdan beri hayalimdir ister havada ister karada ülkemin toprağında kan akıtıp kan vermek çok gurur verici bir his benim için ülkem adına bir şeyler yapıyorum bu topraklarda yaşayan herkes adına savaşmak çok güzel bir şey "Mehmetçik" lafını surekli haberlerde orda burda kullanırlar benim içinde kullanılmasını isterdim durumum el verse ilk işim savaş pilotu olmak olurdu veya karada bir asker yeterki bu topraklar için savaşayım
evet öyle düşünüyorumMuhtemelen 20 saniye falan sürer haberlerde.
evet o peştamal gitmediği sürece böyle olucak yapıcak bir şey var mı var ülkenin adam olması o da biraz zor sözde yasaları olan bir devletin yakasındaki peştamal bile bir haber sanırsam rekora doğru gidiyor bı dursun artıkküçükken bana da çok önemli birşeymiş gibi gelirdi sonra farkettim ki teroristlerin yaşam standartları şehit ailelerine göre çok daha iyi biraz daha sorgulayınca ülkenin alttan alttan değil artık açıkça pisleştiği belli oldu kısaca ATAM için elimden geleni çabalayacağım ama o kişi gitmediği sürece vergilerimizle bizi öldürenleri beslemeye devam edeceğiz
sadece çıkar amaçlı düzenlenmiş tiyatrolar vardır...ben savaşa karşıyım savaş diye bir şey yoktur