Ülkenizi seviyormusunuz gerekirse savaşır mısınız?

.

• Her ne olursa olsun savaşırım ne olduğu hiç farketmez

Oylar: 22 28.9%
  • Asla savaşmam fırsatım olsa direkt topuk

Oylar: 29 38.2%
  • Bilemiyorum duruma bağlı

Oylar: 25 32.9%

• Oy kullanan toplam üye
    76
Ne düşünüyorsunuz beyler?
Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse 😃
BİZİM İÇİN KILINI BİLE KIPIRDATMAMAK BİR YERE DURSUN BAŞKA BİR İNSANIN YARDIMA İHTİYACI VARMI DİYE AKLINA GELMİYEN ZENGİN OE LARI İÇİN NİYE SAVAŞALIM.

Ne olursa olsun vatan bizim vatanımız bir sığıntı olarak yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim
reis boku bokuna ölüyorsun işte kayda değer bir şey yok ortada dünyanın öbür ucundaki afgan yürüyerek üleye giriyor sen hala kendini avutuyorsun ölmeyi yeğlerim diye tamam iyi insanlarsınız da az kafayı çalıştırın

Anında topuk diyenlerin sayısı epey fazla, beyler sebeplerini de alalım özel değilse 😃
Bu ülke için savaşılmaz özgürlük yok zaten refah seviyesi düşük insan karşıtı çok bütünlük yok birlik yok savaş sonrası çıkan tartışmaları düşünemiyorum bile 😁

reis boku bokuna ölüyorsun işte kayda değer bir şey yok ortada dünyanın öbür ucundaki afgan yürüyerek üleye giriyor sen hala kendini avutuyorsun ölmeyi yeğlerim diye tamam iyi insanlarsınız da az kafayı çalıştırın
Ülkedeki mülteci turkten daha iyi yaşıyor kendi vatanında sığıntı olmak hepsinden beter. Hem başka ülkede yaşayıp kimseye el acmiyorsan sığıntı falan değilsindir.
Atalarımız bu ulkeyi ne imkansızlıklara kurtardı gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dedigi gibi umutsuz durum yoktur umutsuz insanlar vardır ben umudumu hiç yitirmedim atalarım 7 düvele karşı savaşıp almışsa bağımsızlığımızı bizim vazifemiz de onların yüzünü kara cikarmamaktir şu an yapmaya çalıştıkları en büyük şey toplumsal kimliğimizi yok etmek eğer ki biz şu an bu konuyu konusyorsak bunu başarıyorlar demektir bir milleti savaşlarla degil toplumsal kimliğini silerek yenersin

Bize ihtiyaç duyulacağını, savaşmamız gerektiğini düşünmeniz çok komik. İmkansız ama hadi diyelim ki öyle bir şey oldu, Gençliğe Hitabeyi açıp Atamızın söylediklerine rağmen elini taşın altına koymaktan çekinenler kendi bilir.

Atalarımız bu ulkeyi ne imkansızlıklara kurtardı gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dedigi gibi umutsuz durum yoktur umutsuz insanlar vardır ben umudumu hiç yitirmedim atalarım 7 düvele karşı savaşıp almışsa bağımsızlığımızı bizim vazifemiz de onların yüzünü kara cikarmamaktir şu an yapmaya çalıştıkları en büyük şey toplumsal kimliğimizi yok etmek eğer ki biz şu an bu konuyu konusyorsak bunu başarıyorlar demektir bir milleti savaşlarla degil toplumsal kimliğini silerek yenersin
Toplumsal kimlik silindi zaten. Umutsuz durumlar vardır bu arada. Adalet yok ekonomi yok mülteci ulkeni rahatça girebiliyor ama sen lanet pasaportla bir ülkeye gitmek istesen it muamelesi yapıyorlar. Yani turk vatandaşının zerre itibari yok kimse sallamıyor ve ülkenjn durumu sandığından daha kotu milletin de umurunda değil bunca şeye rağmen savaş kapıya dayaninca birşeyler yapılacaksa hiç yapılmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bize ihtiyaç duyulacağını, savaşmamız gerektiğini düşünmeniz çok komik. İmkansız ama hadi diyelim ki öyle bir şey oldu, Gençliğe Hitabeyi açıp Atamızın söylediklerine rağmen elini taşın altına koymaktan çekinenler kendi bilir.
Yok kendi bilmez. Onlar bilseydi durum buraya kadar gelmezdi. Ha eğer ne varmış durumda diyorsan zaten tartışmanın hiç mantığı yok😃

Toplumsal kimlik silindi zaten. Umutsuz durumlar vardır bu arada. Adalet yok ekonomi yok mülteci ulkeni rahatça girebiliyor ama sen lanet pasaportla bir ülkeye gitmek istesen it muamelesi yapıyorlar. Yani turk vatandaşının zerre itibari yok kimse sallamıyor ve ülkenjn durumu sandığından daha kotu milletin de umurunda değil bunca şeye rağmen savaş kapıya dayaninca birşeyler yapılacaksa hiç yapılmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok kendi bilmez. Onlar bilseydi durum buraya kadar gelmezdi. Ha eğer ne varmış durumda diyorsan zaten tartışmanın hiç mantığı yok😃
Bak kardeşim insan önce kendinden başlamalı fikir bulaşıcıdır böyle konular acarik toplum daha da kötü oluyor bir insan problem odaklı olursa hiç bir ilerleyis sağlayamaz çözüm odaklı olacaksın ne milletler var en dipten en üste çıkmış

Yok kendi bilmez. Onlar bilseydi durum buraya kadar gelmezdi. Ha eğer ne varmış durumda diyorsan zaten tartışmanın hiç mantığı yok.
Ne varmış durumda dedim mi? Durumun farkındayız hocam iş olsun diye konuyu saptırmayın herkes biliyor ülkenin durumunu. Ama yok savaş çıkacakta siz savaşırmısınız gibi ergen kafalarını, sorularını bırakın. Gidip biraz Emekli generallerin, askerlerin kitaplarını okuyun.

Mesela Osman Pamukoğlu'un: 3.Dünya Savaşı ne zaman çıkacak, Cehennem Dere Kanyonu gibi kitaplarını okuyun. MSÜ Rektörü ve tarihçi Erhan Afyoncu'nun konuşmalarını dinleyin. Metin Erendor'un Türk Ordusuna Batı Etkisi kitabını okuyun. Hadi bunları yapmıyorsunuz en basiti yakın zamanda Mevzular programına 2 tane yanlış hatırlamıyorsam Havacı emekli askerlerimiz getirildi ve onlarla soru cevap yapıldı YT'den izleyin. Sonra bakalım böyle çocukça düşünceler içine giriyor musunuz. İyi akşamlar.

Buyrun bu da bahsettiğim video.

Ne varmış durumda dedim mi? Durumun farkındayız hocam iş olsun diye konuyu saptırmayın herkes biliyor ülkenin durumunu. Ama yok savaş çıkacakta siz savaşırmısınız gibi ergen kafalarını, sorularını bırakın. Gidip biraz Emekli generallerin, askerlerin kitaplarını okuyun.

Mesela Osman Pamukoğlu'un: 3.Dünya Savaşı ne zaman çıkacak, Cehennem Dere Kanyonu gibi kitaplarını okuyun. MSÜ Rektörü ve tarihçi Erhan Afyoncu'nun konuşmalarını dinleyin. Metin Erendor'un Türk Ordusuna Batı Etkisi kitabını okuyun. Hadi bunları yapmıyorsunuz en basiti yakın zamanda Mevzular programına 2 tane yanlış hatırlamıyorsam Havacı emekli askerlerimiz getirildi ve onlarla soru cevap yapıldı YT'den izleyin. Sonra bakalım böyle çocukça düşünceler içine giriyor musunuz. İyi akşamlar.

Buyrun bu da bahsettiğim video.

Bu arada ben bu konuyu sadece milletin ülkeye bakış açısını merak ettiğim için açtım. Bu ülkenin yıkılması için savaşa gerek yok o yüzden generallerle de ilgili bir mesele değil bu. Ülkeyi yıkmak istiyorlar değil de şu an zaten yıkıyorlar desem ne dersiniz? Hem de öyle toplumsal kimlik kültür vs. ile değil öyle bir yöntemle yıkıyorlar ki bunu kimse engelleyemez. Çünkü biz yıkıyoruz demiyorlar perdeleyerek yapıyorlar gerçi her şey ortada ama işlerini öyle sağlam yapıyorlar ki kimse karşı çıkamıyor. Karşı çıkabilecek güce sahip olanı yanlarına alıyorlar diğerleri ne kadar bagirsa da öbürleri o kadar yukarıdaki adamlar duymuyor zaten

• Vatan için öldüğünü sanırsın, sanayiciler için ölürsün.
Anatole France
Şimdiye kadar verdiğimiz şehitlere hakaret sayarım hocam bu sözü. Kimse kusura bakmasın Surda, Gabarda, İdlib'de, Afrin'de, Irağın Kuzeyin'de can veren komutanların sen şu an oturduğun evde rahat otur, dışarıda rahat gez, forumda kafa dağıt, kısacası sen rahat et diye öldüler başka hiç bir şey için değil.

Geri