Ülkenizi seviyormusunuz gerekirse savaşır mısınız?

.

• Her ne olursa olsun savaşırım ne olduğu hiç farketmez

Oylar: 24 30.0%
  • Asla savaşmam fırsatım olsa direkt topuk

Oylar: 31 38.8%
  • Bilemiyorum duruma bağlı

Oylar: 25 31.3%

• Oy kullanan toplam üye
    80
hocam okulu bitirmedim reşit değilim ailem diyor ki okulunu bitir üniversiteyi orda okursun yani reşit olsam taşınırdım direk.
He Anladım Hocam Reşit Olunca Gidersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten birkaç seneye giderim zaten.

İnsanlara doğmadan onlara hangi kıtada doğmak istediklerini sorsalar bütün dünya Avrupa'yı seçer.
Zaten Öyle Ben Olsam Bende Öyle

Evet Kardeşim Vatandaşlığın Varsa Öyledir Ama Savaş Başka bir şey Sosyal Hayat Farklı bir şey Savaş Başka bir şey
Aynen aynısı Ukrayna'dada oldu insanların hepsi Avrupa'ya kaçtı aralarina suriyelisi afganida dahil oldu onlarda kaçtı tabii sınırdışı edildi.

Aynen aynısı Ukrayna'dada oldu insanların hepsi Avrupa'ya kaçtı aralarina suriyelisi afganida dahil oldu onlarda kaçtı tabii sınırdışı edildi.
Savaşanda Var Benim Tanıdığım Adam Savaşıyor Mesela Fotoraf Falan Göstermişti Baya Yani Tamamen Sana Bağlı

Savaşanda Var Benim Tanıdığım Adam Savaşıyor Mesela Fotoraf Falan Göstermişti Baya Yani Tamamen Sana Bağlı
zaten 18 yaşında olduğum için savaşamam 18 yaşına gelsen zaten gidicem savaşmam da bizim öyle çok düşmanımız yokki kiminlen savaşacaz.

Vatansızlar umrumda bile değil atalarımız savaşırken bize güvendi ben de neslime güveniyorum kanımın son damlasına kadar savaşırım Allah'ın izniyle

Ülkeyi Savunan Zihniyet Hain Olmuş :D Atatürk'te Aynısını Yapmadı Mı Ülkeyi Bu Hale Getirenlerin Pisliğini Temizleyip Ülkeyi Kurmadı Mı? Atatürk'de Hain Kanka O Zaman :D Yazık Kafana Kanka Akp'li Dayılarla Aynı Zihniyetsin Ve Şu Söylemlerinle Gerçekten Bir Tescilli Vatan Hainisin Ülke Sanki Bana Güllük Gülistanlık Bana Bu Pisliği Biz Mi Temizlicez Diyor Biz Temizliyek Sende Gel Hazıra Kon Aynen :D

AHAHAHAHAHA Kral Espiri İşini Sal Ya İlkokul Espirileri Sarmıyor Sen Kendin Çok Akıllıysan Kanka İsmini Böyle bir şey Yapman Zaten Ama Kendini Yansıtan Bir İsim Seçmişsin Hani Bir İnsan Açık Açık Bu Kadar İsmimin Hakkını Veriyorum Demez
Boş boş konuşuyorsun, ülkeye bir zararım yok sırf beğenmiyorum diye hain falan diyemezsin yahu sen kimsin ki bana hain diyorsun hainin kelime anlamını biliyormusun. Ülkeye zamanında ihanet edip bu hale getirenler hain, hainlerin ülkeyi getirdiği şu durumu begenmedigim için bana hain diyemezsin zaten senin gibi hainler sağına soluna böyle saldırır. AKP li dayilarmiş ayni onlar gibisin kendi hainligini gizlemek için başkalarına saldırıyorsun 😃

Boş boş konuşuyorsun, ülkeye bir zararım yok sırf beğenmiyorum diye hain falan diyemezsin yahu sen kimsin ki bana hain diyorsun hainin kelime anlamını biliyormusun. Ülkeye zamanında ihanet edip bu hale getirenler hain, hainlerin ülkeyi getirdiği şu durumu begenmedigim için bana hain diyemezsin zaten senin gibi hainler sağına soluna böyle saldırır. AKP li dayilarmiş ayni onlar gibisin kendi hainligini gizlemek için başkalarına saldırıyorsun 😃
Hocam Belli Ki Biz Senle Farklı Düşüncelere Sahibiz Ve Anlaşamiyacağız En İyisi Konuyu Burada Kapatalım Ne Sen Benim Dediklerimi Kabulleneceksin Ne Ben Senin O Yüzden En İyisi Tadında Bırakmak Bir Yere Varamicaz Senin Düşüncen Kendine Benim Düşüncem Kendine İyi Günler

zaten 18 yaşında olduğum için savaşamam 18 yaşına gelsen zaten gidicem savaşmam da bizim öyle çok düşmanımız yokki kiminlen savaşacaz.
Ah Kardeşim Ah Bir Bilsen Sen Politik Ve Ekonomik Savaş Var Avrupa Deli Gibi Silahlanıyor İleride Araştırıp Öğrenirsin

Hocam Belli Ki Biz Senle Farklı Düşüncelere Sahibiz Ve Anlaşamiyacağız En İyisi Konuyu Burada Kapatalım Ne Sen Benim Dediklerimi Kabulleneceksin Ne Ben Senin O Yüzden En İyisi Tadında Bırakmak Bir Yere Varamicaz Senin Düşüncen Kendine Benim Düşüncem Kendine İyi Günler

Ah Kardeşim Ah Bir Bilsen Sen Politik Ve Ekonomik Savaş Var Avrupa Deli Gibi Silahlanıyor İleride Araştırıp Öğrenirsin
Biliyorum hocam silahlanıyor hepsi özellikle Polonya felan ve ben normal gir savaş çıksa savaşmam ama böyle Rusya felan işgal etse işgal edilse savaşırım belki hemee biliyorum yani. Almanya nüükler silah istiyor zaten kuzeydekiler Rus kokusundan tü başı ayrı yerde Baltık ülkeleri Finlandiya Polonya felan biliyorum hepsini hocam gündemi takip ediyorum.

Biliyorum hocam silahlanıyor hepsi özellikle Polonya felan ve ben normal gir savaş çıksa savaşmam ama böyle Rusya felan işgal etse işgal edilse savaşırım belki hemee biliyorum yani. Almanya nüükler silah istiyor zaten kuzeydekiler Rus kokusundan tü başı ayrı yerde Baltık ülkeleri Finlandiya Polonya felan biliyorum hepsini hocam gündemi takip ediyorum.
Çin İle Amerika Mesela Ekonomik Savaş Var Çin Yüksek İnsan Gücü Çip Üretimi Olarak Teknolojik Olarak Önde Radarlar Olsun Uçaklar Olsun Çinde Teknoloji Var Bunlarda Savaş

Savaş Sadece Karada Olmuyor

Geri