Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,031
Anlaşılan çok iyi fiyata mükemmel sistem yolda fiyatlar makul düzeye iniyor
Peki nasıl toplanabilirRam+SSD'yi çöpten almıyorsan, 1500TL'ye toplayamazsın.
12. nesil işlemciyede, LGA 1200 anakart takamazsın.
Toplayamazsın.Peki nasıl toplanabilir
Evet 5600xe yakın bir işlemci11400F 3600den daha mı iyi?
AlırsınRam+SSD'yi çöpten almıyorsan, 1500TL'ye toplayamazsın.
12. nesil işlemciyede, LGA 1200 anakart takamazsın.
RX 6600'lü sisteme, Patriot 480 BURST SATA SSD takmak... mantıksız geliyor. en az A2000.Evet 5600xe yakın bir işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alırsın
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
iki üründe fp modeller ama kötü değiller![]()
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Oyun oynayacaksa m.2 ssdye ihtiyacı yok ki rx6600 çok üst düzey bir kartmış gibi konuşuyorsunuz ama oda fp bir kartRX 6600'lü sisteme, Patriot 480 BURST SATA SSD takmak... mantıksız geliyor. en az A2000.
Apacer ramler dediğiniz gibi F/P. çok bir olayları yok. gerekte yok o fiyata zaten. ama yine tercih etmezdim böyle bir sisteme.
dizilir mi, dizilir. ama ben dizmezdim.
Üst düzey kart olmadığını bende biliyorum. ama şahsen RX6600'lü sistemde Sata SSD görmek istemezdim.Oyun oynayacaksa m.2 ssdye ihtiyacı yok ki rx6600 çok üst düzey bir kartmış gibi konuşuyorsunuz ama oda fp bir kart
Dostum bu armor kartlara güvenirmisin şahsen ?O kart son zamanlarda çok düştü bence 10-11K'ya rahatlıkla çıkarılabilirmiş
Armor'lar çok tertışmalı bilemiyorum, sorunsuz kullananda var şikayetçi olanda ama yeni çıkan bir kartta kaliteden bu kadar ödün vereceklerini zannetmiyorumDostum bu armor kartlara güvenirmisin şahsen ?
Ssd şaşırttı sadece
Armor en giriş seviye serilerden biri şahsen ben almazdım.Dostum bu armor kartlara güvenirmisin şahsen ?
Ssd şaşırttı sadece
Backplate bile yok galiba bu kartta. Sene 2022 backplate olmayan kart çıkartıyorlarArmor en giriş seviye serilerden biri şahsen ben almazdım.
Sence bu mu alınmalı yoksa 10999e 2060li sistem miBackplate bile yok galiba bu kartta. Sene 2022 backplate olmayan kart çıkartıyorlar