Ben unutmadım, vatandaş olarak her yerde paylaşımını yaptım ve fiziksel olarak toplanmış gruplarda sesimi yükselttim. Unuttuk diyip bir kenara çekilirseniz unutursunuz ama bir kişi de olsanız kendinizi ortaya koyarsanız bir şeye sebep olabilirsiniz.Ulan unuttuk şu adamı he bu adamı unutuyosak daha neler neler unuturuz.
Hukukçu değilim ama ben 17 Haziranda çıkma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. Kafamdaki olası senaryo şöyle , muhtemelen en üst sınırdan ceza verebilirler , 4.5 yıl falan olması lazım , yatarı olmayan bir suç , üstüne yattığı süre de var zaten , bu doğrultuda ceza alsa bile yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliye olabilir. Umarım salarlar hocayı.İnşallah ama sanmıyorum izin vermezler
Bunlar adalet kendileri için gerekince olayın ciddiyetini anlayacaklarYahudi Cesaret Nişanı, Bana mı sordunuz giderken?!, BOP, Sevgili dostum Trump... Yani şöyle bir tane görsel paylaşıp söylediklerinize cevap verilemeyeceğini zannetmeniz çok komik. 23 yıldır ülkenin içinden geçen bir proje partisine biat edip vicdan ve vatan millet sevgisi konusunda nutuk atmaya çalışmayın bence. Kimse gülmüyor.
Bunlar adalet kendileri için gerekince olayın ciddiyetini anlayacaklar
Adalet sizin için gerekince anlayacaksınız halimizi ama durum tersine düşünce yine aynısını yapacaksınız çünkü siz ülkeniz için değil kendi çıkarınız için oy veriyorsunuz