Neler Yeni

Ümit Özdağ'ın paylaştığı haberin asılsız olma iddiası

melidoas6

80+ Silver
Ne düşünüyorsunuz?
Haber yalan olsada kayseride bu tarz olaylar var. Bir akrabam yolda kızıyla giderken laf atmışlardı sonra mahallede kavga çıktı polis vs geldi haberlere çıkmadı. Mahalleye oturma izni olmadan Suriyeli vs. yasağı geldi. Yani yalan dediklerinin daha fazlası oluyor gözümüzle görüyoruz.

KAANT10X

80+ Bronze
Ulan gsli olduğum için sizden utanıyorum. Ülkeyi düşünmek hainlik olmuş. Atatürk dememiş ki ne mutlu Türk olana diye, demiş ki ne mutlu Türküm DİYENE
Hocam gs li olmaktan neden utandınız ki? Ben sizin için Al Nassr taraftarı olmaya hazırım.

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Suriyeli nasıl hayatta kalmış tüh lan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan gsli olduğum için sizden utanıyorum. Ülkeyi düşünmek hainlik olmuş. Atatürk dememiş ki ne mutlu Türk olana diye, demiş ki ne mutlu Türküm DİYENE
Harbi hocam ya sıkıntılı herkes GSli bu ne böyle, 7 ceddim Galatasaraylıdır böylelerini görünce duraksıyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Haber yalan olsada kayseride bu tarz olaylar var. Bir akrabam yolda kızıyla giderken laf atmışlardı sonra mahallede kavga çıktı polis vs geldi haberlere çıkmadı. Mahalleye oturma izni olmadan Suriyeli vs. yasağı geldi. Yani yalan dediklerinin daha fazlası oluyor gözümüzle görüyoruz.
Ben sadece haberi paylaştım. Suriyelileri savunacak değilim.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bir taraf aşırıya gidip 15 temmuzu suriler sayesinde kazandık falan diyor.
Diğer taraf da yine aşırıya gidip onları neredeyse boğacak...
Abi bu ülkeye bir merkez ecevit solu lazım...

Son düzenleme:

KAANT10X

80+ Bronze
Bir taraf aşırıya gidip 15 temmuzu suriler sayesinde kazandık falan diyor.
Diğer taraf onları neredeyse boğacak...
Abi bu ülkeye bir ecevit merkez solu lazım...
Benim öyle niyetim yok emin ol Suriyelilerin gitmesini bunlardan çok istiyorum ama adamlar faşist olduğu için sıkıntı oluyor

Suriyeli nasıl hayatta kalmış tüh lan.

Harbi hocam ya sıkıntılı herkes GSli bu ne böyle, 7 ceddim Galatasaraylıdır böylelerini görünce duraksıyorum.
Tamam ben Arabistan liginden takim tutmaya başlayayım sizce hangisi

KAANT10X

80+ Bronze
Benim sein kast ettiğim ne malum
Bana dediyseniz fazla takılmayın surilerin gitmesini bende istiyorum ama faşist arkadaşları görünce hiç olmadık bir tutum almam normal sizce biz surileri tek tek öldürerek mi ülkeden göndereceğiz yoksa insan haklarına uygun şekilde mi

KAANT10X

80+ Bronze
Hangisi gerekiyorsa o yapılmalı, Suriyeliler milli güvenlik sorunudur. Hangi yöntem gerekiyorsa tabi diğer büyük ülkeleri kendimize tamamen taraflı düşman etmeden göndermek gerekir.
Yöntem belli Suriye de imar edilen bölgelere gitmeleri için teşvik başlayacak işe yaramazsa baskı ortamı oluşturulacak sonucunu da bekleyip göreceğiz. Suriyeliler dışında ki afgan-pakistan-iran mültecilerinin çoğu da kacak olduğu için yakalama kararı ile atılacaklar.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Güvenlik sorunu Ümit Özdağ
Günde 600 yalan haber
Tek nefeste 1881 kez Atatürk deme
Nazi Almanyası fanı
+Japon
Ümit Özdağ ile Geert Wilders'i karşılaştırmak kadar saçma bir şey görmedim hayatımda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom