https://amzn.eu/d/heWUOFb
1.405TL
Under Armour Charged Assert 10 Erkek Siyah Koşu Ayakkabısı 3026175-001
1.405TL
Under Armour Charged Assert 10 Erkek Siyah Koşu Ayakkabısı 3026175-001
Under Armour giymeye başladıktan sonra Nike, Adidas vs gereksiz pahalı gelmeye başladı. Giydiğim en rahat ayakkabılardan.agalar alınır mı
Bu modeli mi aldın usta ve numara olarak büyük alın diyorlar sen naptınUnder Armour giymeye başladıktan sonra Nike, Adidas vs gereksiz pahalı gelmeye başladı. Giydiğim en rahat ayakkabılardan.
Bu modeli değil ama hemen hemen hepsi birbirine benzer nitelikte. En azından gerçekten ayaklarım rahat etti ayakkabı içerisinde.Bu modeli mi aldın usta ve numara olarak büyük alın diyorlar sen naptın
asics giy sonra aynı şeyi diyemezsin , ama lumberjack kinetix alacağınızı alınabilir bir modelUnder Armour giymeye başladıktan sonra Nike, Adidas vs gereksiz pahalı gelmeye başladı. Giydiğim en rahat ayakkabılardan.
Asics aldım WP modellerinden. Ayakkabı o kadar sağlam ki ayaklarımda bir türlü açılmadıasics giy sonra aynı şeyi diyemezsin , ama lumberjack kinetix alacağınızı alınabilir bir model
gel nimbus serisini tavsiye ederim ama dediğin doğru bu modeller fp en azından diğer markalardan altta kalır tarafı yok ve under armour dersin.Asics aldım WP modellerinden. Ayakkabı o kadar sağlam ki ayaklarımda bir türlü açılmadıO sebeple rahat edemedim.
Burada benim bahsetmek istediğim zaten fiyat performans. Bu ayakkabılar fiyat performans ötesinde.