Undervolt ayarı yeterli mi?

Farex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Gençler VECTOR 16 HX A14VIG laptobum car i9-14900hx mevcut be undervolt yaptım ardından r23 testi yaptım fakat sıcaklık veya performans çok değişmedi sizce daha düşürmelimiyim?
image.jpg
image.jpg

Gençler VECTOR 16 HX A14VIG laptobum car i9-14900hx mevcut be undervolt yaptım ardından r23 testi yaptım fakat sıcaklık veya performans çok değişmedi sizce daha düşürmelimiyim?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bence biraz daha zorlayabilirsiniz ama undervoltlu test değerleri bile bana düşük geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 13. nesil ile bu puanı alıyorum sizin bu undervolt ile 34k civarı almanız lazım
1745613996890.png

bence biraz daha zorlayabilirsiniz ama undervoltlu test değerleri bile bana düşük geldi

ben 13. nesil ile bu puanı alıyorum sizin bu undervolt ile 34k civarı almanız lazım
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Altinda sogutucu var mi? birde termal macunu stok mu? benim daha cihaz yeni ve altinda sogutucu yok ondan sordum

Altinda sogutucu var mi? birde termal macunu stok mu? benim daha cihaz yeni ve altinda sogutucu yok ondan sordum
altında soğutcu yoktu hocam direk bacağımın üstünde yaptım. bendeki cihaz çok yeni sayılmaz, cihazda sıvı metal var ama acık pump out olmuş sanırım çünkü stok değerlerden biraz daha yüksek benim değerler.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
doğru modda test yaptığınıza eminmisiniz? çünkü işlemcinin 100w dan çok daha fazla çekmesi lazım.

altında soğutcu yoktu hocam direk bacağımın üstünde yaptım. bendeki cihaz çok yeni sayılmaz, cihazda sıvı metal var ama acık pump out olmuş sanırım çünkü stok değerlerden biraz daha yüksek benim değerler.

doğru modda test yaptığınıza eminmisiniz? çünkü işlemcinin 100w dan çok daha fazla çekmesi lazım.
Güç modundan mı bahsediyorsun?

En yüksek güç modunda kullanıyorum şimdi sana tekrardan testi atacağım

Alıntıyı görüntüle

Ben bu isi cozemedim gayet yuksek wattlarda dolasiyor ama performans neden dusuk?
10dk lık testi yapmayın tekli testi yapın

hayır. sol üstte advanced gibi bir seçenek olması lazım, onu işaretledikten sonra bir seçenek daha açılacak benchmark kısmında ordan off seçin

şimdi oldu işte. hala olması gerekenden birazcık daha az puan alıyorsunuz ama onuda cihazın soğutmasına veriyorum.
220w çekmesi normal mi? Undervolt yeterli gibi daha da düşürünce mavi ekran veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,551
Üyeler
186,907
Son üye
canerr33
Geri