Üniversite 2.seçimler olacak mı?

jouly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
651
arkadaşlar merhaba , şuanlık bilgisayar bölümü üstüne 4 adet seçim yaptım eğer bunlardan biri gelmez ise 2.seçim olacak mı? 2.seçim olmayacaksa bunların altına garanti bölümler yazmak istiyorum.

arkadaşlar merhaba , şuanlık bilgisayar bölümü üstüne 4 adet seçim yaptım eğer bunlardan biri gelmez ise 2.seçim olacak mı? 2.seçim olmayacaksa bunların altına garanti bölümler yazmak istiyorum.
2. Kez olacak. Dolmayan kontenjanlar için olacak. Yani istediğin yerde kontenjan dolarsa giremezsin. İlk seçimden sonra kontenjan olursa seçebilirsin
Post automatically merged:

2. Kez olacak. Dolmayan kontenjanlar için olacak. Yani istediğin yerde kontenjan dolarsa giremezsin. İlk seçimden sonra kontenjan olursa seçebilirsin
İsmi galiba ek yerleştirmeydi

Olacak ama sadece dolmayan bölümler olacak onlar da en kötüleri oluyor. Alta kesinlikle garanti bölümleri yaz ama çıksa gitmem diyeceğin kötü yerler de yazma.

Olacak ama sadece dolmayan bölümler olacak onlar da en kötüleri oluyor. Alta kesinlikle garanti bölümleri yaz ama çıksa gitmem diyeceğin kötü yerler de yazma.
sağolasın teşekkür ettim ikinize de <3

Post automatically merged:

İsmi galiba ek yerleştirmeydi
Ek tercihi birinci tercihi yapmayanlara yapabiliyor birinci tercihi yapan biri yerleşirse ek tercih yapamıyor.

4 tercih biraz az değil mi ben kendi zamanimda bütün tercihleri yazmıştım. 22. Tercihim gelmisti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,568
Üyeler
190,931
Son üye
ensmrt98
Geri