2. Kez olacak. Dolmayan kontenjanlar için olacak. Yani istediğin yerde kontenjan dolarsa giremezsin. İlk seçimden sonra kontenjan olursa seçebilirsinarkadaşlar merhaba , şuanlık bilgisayar bölümü üstüne 4 adet seçim yaptım eğer bunlardan biri gelmez ise 2.seçim olacak mı? 2.seçim olmayacaksa bunların altına garanti bölümler yazmak istiyorum.
İsmi galiba ek yerleştirmeydi2. Kez olacak. Dolmayan kontenjanlar için olacak. Yani istediğin yerde kontenjan dolarsa giremezsin. İlk seçimden sonra kontenjan olursa seçebilirsin
Olacak ama sadece dolmayan bölümler olacak onlar da en kötüleri oluyor. Alta kesinlikle garanti bölümleri yaz ama çıksa gitmem diyeceğin kötü yerler de yazma.arkadaşlar merhaba , şuanlık bilgisayar bölümü üstüne 4 adet seçim yaptım eğer bunlardan biri gelmez ise 2.seçim olacak mı? 2.seçim olmayacaksa bunların altına garanti bölümler yazmak istiyorum.
sağolasın teşekkür ettim ikinize de <3Olacak ama sadece dolmayan bölümler olacak onlar da en kötüleri oluyor. Alta kesinlikle garanti bölümleri yaz ama çıksa gitmem diyeceğin kötü yerler de yazma.
Ek tercihi birinci tercihi yapmayanlara yapabiliyor birinci tercihi yapan biri yerleşirse ek tercih yapamıyor.2. Kez olacak. Dolmayan kontenjanlar için olacak. Yani istediğin yerde kontenjan dolarsa giremezsin. İlk seçimden sonra kontenjan olursa seçebilirsin
Post automatically merged:
İsmi galiba ek yerleştirmeydi
4 tercih biraz az değil mi ben kendi zamanimda bütün tercihleri yazmıştım. 22. Tercihim gelmistiarkadaşlar merhaba , şuanlık bilgisayar bölümü üstüne 4 adet seçim yaptım eğer bunlardan biri gelmez ise 2.seçim olacak mı? 2.seçim olmayacaksa bunların altına garanti bölümler yazmak istiyorum.
8 e çıkardım hocam istemediğim yerleri yazmak istemedim .hayırlısı4 tercih biraz az değil mi ben kendi zamanimda bütün tercihleri yazmıştım. 22. Tercihim gelmisti
Yerleşirse tabi yapamaz ama yerleşemezse yaparEk tercihi birinci tercihi yapmayanlara yapabiliyor birinci tercihi yapan biri yerleşirse ek tercih yapamıyor.