🔥UNLOST'UN YENİ PC SİSTEMLERİ YAYINDA !🔥

keşke özelleştirme yapabilsek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısın beni tek cazip eden 6 ay taksit olması

gamers arenayı arayıp parça değiştirebiliyormuşuz sanırım nasıl bir fiyat farkı olur emin değilim
Aynen keşke değişebilsek. Ssdyi direkt 1tb yapardım. O kötü olmuş.

Aynen keşke değişebilsek. Ssdyi direkt 1tb yapardım. O kötü olmuş.
videonun 2:05 dakikasında söylüyor numara üzerinden satıcıyı arayıp parça değişimi yapabiliyormuşuz

Umarim guzel olur ama taksit korkutmadi degil😀
fena durmuyor yorumunuz nedir https://www.n11.com/urun/ga-sektor-...u-tavsiye-sistem-85092943?magaza=gamers-arena özellikle gözüme bunu kestirdim birkaç özelleştirme yapılması lazım ama üstüne ne kadar eklerler fikrim yok sormak lazım

videonun 2:05 dakikasında söylüyor numara üzerinden satıcıyı arayıp parça değişimi yapabiliyormuşuz

fena durmuyor yorumunuz nedir https://www.n11.com/urun/ga-sektor-...u-tavsiye-sistem-85092943?magaza=gamers-arena özellikle gözüme bunu kestirdim birkaç özelleştirme yapılması lazım ama üstüne ne kadar eklerler fikrim yok sormak lazım
Hocam onunla kim uğraşcak fiyat farkını bilmiyoruz vs. vs. Birde yanlış gelir mi gelmez mi birçok iş. Fiyatlar fena değil 6 taksit güzel gayet.

Hocam onunla kim uğraşcak fiyat farkını bilmiyoruz vs. vs. Birde yanlış gelir mi gelmez mi birçok iş. Fiyatlar fena değil 6 taksit güzel gayet.
sorup öğrenilir, yanlış gelir mi bilmem satıcı ile alakalı bir durum ve evet 6 ay taksit mükemmel

sende mi yks giriyon... Allah yardımcımız olsun umarım güzel sonuçlar elde edersin başarılar
Sende mi giriyon.. umarım sizde gusle sonuçlar elde eder istediğiniz yeri tutturursunuz hocam. Allah attığımızı tuttursun.

Amin sağolasın

haklısın beni tek cazip eden 6 ay taksit olması
gerekirse 100 taksit olsun ben yine almazdım taksit denen şeyin para koparmadan başka bir amacı yok tek fark araya süre giriyor

Geri