Neler Yeni

Yardım Ups Kargo Geç mi Teslim Ediyor?

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mert Çevik
UPS kargo gerçekten internet üzerinde söylendiği gibi geç mi ulaştırıyor kargoyu?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bulunduğun yere bağlı. Diğer kargo firmaları kadar geniş şube ağı olmadığı için ilçede vs. yaşıyorsan diğerlerine nazaran birkaç gün geç gelebilir. Bazı bölgelere belli günler dağıtım yapıyorlar.

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mert Çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulunduğun yere bağlı. Diğer kargo firmaları kadar geniş şube ağı olmadığı için ilçede vs. yaşıyorsan diğerlerine nazaran birkaç gün geç gelebilir. Bazı bölgelere belli günler dağıtım yapıyorlar.
Teşekkür ederim, anladım. Umarım bayramdan önce yetiştirilebilir, ama zannetmiyorum dediğine göre zor bir ihtimal. Şans artık yapacak bir şey yok, iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, özellikle dağıtıma çıkması çok uzun sürüyor genelde şubeden alıyorum yoksa 3 gün bekliyor neredeyse…
Malesef, şu anda sadece il merkezinde bulunuyor. Ancak o da 1 saatlik bir yolculuk mesafesinde olduğu için değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce internetten öğrendiğim kadarıyla bu UPS kargo firması, önümüzdeki pazartesi ve salı günleri çalışmayacakmış. Diğer firmaların çalışmasına rağmen, maalesef bu firma çalışmayacakmış. Bütün talihsizliklerde zaten bizi bulur.

Son düzenleme:

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mert Çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1688376018679.png

UPS Kargo kadar kötü bir kargo firmasıyla şimdiye kadar karşılaşmadım. Tam bir baş belası. Eğer imanınız varsa bulaşmayın. Ya da kargoyu unutun, eğer bulaşacak olursanız da.

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Mert Camran

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
23 hazirandan beri adanada ssd

Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Furkan Sünney
İzmir de yaşıyorum ups ile ne zaman kargo gelse nerdeyse ya o gün ya da ertesi gün geliyorlar, gelmeden önce arıyorlar, müsaitliğe göre saati değiştirip tekrar geliyorlar. Bu konuda merkezi yerde iseniz ups gayet iyi kargo firması, fakat dış çevrelerde nasıldır onu bilemiyorum.

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
İzmir de yaşıyorum ups ile ne zaman kargo gelse nerdeyse ya o gün ya da ertesi gün geliyorlar, gelmeden önce arıyorlar, müsaitliğe göre saati değiştirip tekrar geliyorlar. Bu konuda merkezi yerde iseniz ups gayet iyi kargo firması, fakat dış çevrelerde nasıldır onu bilemiyorum.
bursada yasiyorum

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
3 sene önce vatandan ekran kartı almıştım bide üstüne hızlı teslimat olarak ups kargo seçip 40 lira ekstra ücret ödemiştim hızlı gelsin diye :D o günden sonra ups olan ne varsa almama kararı aldım :D sürekli dağıtımdada gorunup 4 gün 5 gün bekletiyor 5. gün dava açacagımı soyleyıp vatanı aramıştım vatanda upsu sıkıştırıp zorla upsun kendı arabasına değil taşeron fırmayla mınıbusle göndertmişti çok kötü bir kargo ben olsam asla tercih etmem hayatımda yaptıgım ılk ve son hataydı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,388
İsim
Bilal Tepe
UPS adamdır bütün firmalardan önce geliyor bana gayet de ilgililer arayıp evdemisiniz felan diye soruyorlar şu kadar saate geliyoruz diyolar falan

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Appledan sipariş verdim "Alım İçin Bekletme İstendi" yazıyor ya hala rezalet bir firma

Top Bottom