xmert96x
80+ Bronze
Dahası
UPS kargo gerçekten internet üzerinde söylendiği gibi geç mi ulaştırıyor kargoyu?
Evet, özellikle dağıtıma çıkması çok uzun sürüyor genelde şubeden alıyorum yoksa 3 gün bekliyor neredeyse…UPS kargo gerçekten internet üzerinde söylendiği gibi geç mi ulaştırıyor kargoyu?
Teşekkür ederim, anladım. Umarım bayramdan önce yetiştirilebilir, ama zannetmiyorum dediğine göre zor bir ihtimal. Şans artık yapacak bir şey yok, iyi günler.Bulunduğun yere bağlı. Diğer kargo firmaları kadar geniş şube ağı olmadığı için ilçede vs. yaşıyorsan diğerlerine nazaran birkaç gün geç gelebilir. Bazı bölgelere belli günler dağıtım yapıyorlar.
Malesef, şu anda sadece il merkezinde bulunuyor. Ancak o da 1 saatlik bir yolculuk mesafesinde olduğu için değmez.Evet, özellikle dağıtıma çıkması çok uzun sürüyor genelde şubeden alıyorum yoksa 3 gün bekliyor neredeyse…
Bulunduğun yere bağlı değişiyor hocamUPS kargo gerçekten internet üzerinde söylendiği gibi geç mi ulaştırıyor kargoyu?
bursada yasiyorumİzmir de yaşıyorum ups ile ne zaman kargo gelse nerdeyse ya o gün ya da ertesi gün geliyorlar, gelmeden önce arıyorlar, müsaitliğe göre saati değiştirip tekrar geliyorlar. Bu konuda merkezi yerde iseniz ups gayet iyi kargo firması, fakat dış çevrelerde nasıldır onu bilemiyorum.