Yardım Ups Kargo Geç mi Teslim Ediyor?

xmert96x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
930
UPS kargo gerçekten internet üzerinde söylendiği gibi geç mi ulaştırıyor kargoyu?

Bulunduğun yere bağlı. Diğer kargo firmaları kadar geniş şube ağı olmadığı için ilçede vs. yaşıyorsan diğerlerine nazaran birkaç gün geç gelebilir. Bazı bölgelere belli günler dağıtım yapıyorlar.

Bulunduğun yere bağlı. Diğer kargo firmaları kadar geniş şube ağı olmadığı için ilçede vs. yaşıyorsan diğerlerine nazaran birkaç gün geç gelebilir. Bazı bölgelere belli günler dağıtım yapıyorlar.
Teşekkür ederim, anladım. Umarım bayramdan önce yetiştirilebilir, ama zannetmiyorum dediğine göre zor bir ihtimal. Şans artık yapacak bir şey yok, iyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, özellikle dağıtıma çıkması çok uzun sürüyor genelde şubeden alıyorum yoksa 3 gün bekliyor neredeyse…
Malesef, şu anda sadece il merkezinde bulunuyor. Ancak o da 1 saatlik bir yolculuk mesafesinde olduğu için değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce internetten öğrendiğim kadarıyla bu UPS kargo firması, önümüzdeki pazartesi ve salı günleri çalışmayacakmış. Diğer firmaların çalışmasına rağmen, maalesef bu firma çalışmayacakmış. Bütün talihsizliklerde zaten bizi bulur.

Son düzenleme:
1688376018679.png

UPS Kargo kadar kötü bir kargo firmasıyla şimdiye kadar karşılaşmadım. Tam bir baş belası. Eğer imanınız varsa bulaşmayın. Ya da kargoyu unutun, eğer bulaşacak olursanız da.

23 hazirandan beri adanada ssd

İzmir de yaşıyorum ups ile ne zaman kargo gelse nerdeyse ya o gün ya da ertesi gün geliyorlar, gelmeden önce arıyorlar, müsaitliğe göre saati değiştirip tekrar geliyorlar. Bu konuda merkezi yerde iseniz ups gayet iyi kargo firması, fakat dış çevrelerde nasıldır onu bilemiyorum.

İzmir de yaşıyorum ups ile ne zaman kargo gelse nerdeyse ya o gün ya da ertesi gün geliyorlar, gelmeden önce arıyorlar, müsaitliğe göre saati değiştirip tekrar geliyorlar. Bu konuda merkezi yerde iseniz ups gayet iyi kargo firması, fakat dış çevrelerde nasıldır onu bilemiyorum.
bursada yasiyorum

3 sene önce vatandan ekran kartı almıştım bide üstüne hızlı teslimat olarak ups kargo seçip 40 lira ekstra ücret ödemiştim hızlı gelsin diye :D o günden sonra ups olan ne varsa almama kararı aldım :D sürekli dağıtımdada gorunup 4 gün 5 gün bekletiyor 5. gün dava açacagımı soyleyıp vatanı aramıştım vatanda upsu sıkıştırıp zorla upsun kendı arabasına değil taşeron fırmayla mınıbusle göndertmişti çok kötü bir kargo ben olsam asla tercih etmem hayatımda yaptıgım ılk ve son hataydı

UPS adamdır bütün firmalardan önce geliyor bana gayet de ilgililer arayıp evdemisiniz felan diye soruyorlar şu kadar saate geliyoruz diyolar falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,298
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri