- Bütçe
- 650
Selam powerbank almak istiyorum. Kablolu bega kablosuz farketmez magsafe uyumlu kılıf kullanıyorum. Kendim biraz baktım ama çok seçenek var ve 500-800 bütçe ile almak istediğim için çok eminde olamadım güzel öneriler yaparsanız sevinirim.
Selam powerbank almak istiyorum. Kablolu bega kablosuz farketmez magsafe uyumlu kılıf kullanıyorum. Kendim biraz baktım ama çok seçenek var ve 500-800 bütçe ile almak istediğim için çok eminde olamadım güzel öneriler yaparsanız sevinirim.
lighting olan baseus alamam telefon type-c belkinin rengi pembe ve 15w ben 20w istiyorum açıkcası baseus 20w olan fiyata göre iyi ama jetklik diye biri satıyor hepsiburada sitesinde de jetklik satıyor güvenemedim başka öneriniz varmı?Baseus Q Pow Pro Overseas Edition 10.000 Mah Lcd Display 20W Powerbank (Lightning Kablolu), Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Baseus Q Pow Pro Overseas Edition 10.000 Mah Lcd Display 20W Powerbank (Lightning Kablolu), Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Baseus Airpow 15W 10.000 mAh Hızlı Şarj Powerbank – USB & Type-C, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Baseus Airpow 15W 10.000 mAh Hızlı Şarj Powerbank – USB & Type-C, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Belkin BATTERIE EXTERNE 10K - RoseBatterie externe 10K gül : Amazon.com.tr: Elektronik
Belkin BATTERIE EXTERNE 10K - RoseBatterie externe 10K gül : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
OS-Baseus Airpow Hızlı Şarj Power Bank 10000mAh 20W, Siyah (USB to Type-C 30cm Kablo dahil) : Amazon.com.tr: Elektronik
OS-Baseus Airpow Hızlı Şarj Power Bank 10000mAh 20W, Siyah (USB to Type-C 30cm Kablo dahil) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Belkin 10000mAh powerbank, 1 USB-C portu ve 2 USB-A portu bulunan 10K USB-C taşınabilir şarj cihazı, iPhone, Samsung Galaxy, AirPods, iPad için 15W'a kadar şarj sağlayan pil takımı - Uzay Grisi : Amazon.com.tr: Elektronik
Belkin 10000mAh powerbank, 1 USB-C portu ve 2 USB-A portu bulunan 10K USB-C taşınabilir şarj cihazı, iPhone, Samsung Galaxy, AirPods, iPad için 15W'a kadar şarj sağlayan pil takımı - Uzay Grisi : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
bu ürünler güzellewr markaları vs sadece alırken satıcılara bak sahte yada eski ürün göndermesinler