Neler Yeni

UYKUSUZLUK PROBLEMİi

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Abilerim ne yaparsam yapıyım 2 den 3 den önce uyuyamıyorum bi gün hiç uyumadım 11 de yatıyorum 2 ye kadar gözlerim cin gibi açık duruyo bildiğiniz ilginç garip her türlü tavsiyeye uymaya hazırım.
Ben bu sorunu şöyle çözmüştüm:
Ne zaman uykum geliyorsa o zamanı bekleyip,o zaman gelince de uyuyordum.Ama alarmı erken saate kuruyordum.Erken saatte kalkınca doğal olarak uykun olacak.Ve akşama kadar idare edeceksin.Hep böyle yapacaksın.Bende yapmıştım,sabahın 05.00'ında uykum gelip yatan ben,02.00 civarlarında uykum gelmeye başladı.Sen daha çok yaparak saati daha da aşağıya çekebilirsin.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Heralde uyudu :D

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Aynı problem bende de vardı 2 3 ay öncesinde oruç vakti, gece full dizi izlerdim en erken 5-6 gibi uyurdum neyse nasıl uykunu düzene sokabileceğine gelirsek ne zaman uykun gelirse o zaman yat ama uyku süren Max 3-4 saat olsun sonra uykunu saat kaça göre düzene sokmak istiyorsan o vakitte uyuyacaksın. Düzene girene kadar böyle ben 1 haftada anca düzene sokabildim çok kötü bir durum gece sabah sabah da gece oluyordu benim için.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Abilerim ne yaparsam yapıyım 2 den 3 den önce uyuyamıyorum bi gün hiç uyumadım 11 de yatıyorum 2 ye kadar gözlerim cin gibi açık duruyo bildiğiniz ilginç garip her türlü tavsiyeye uymaya hazırım.
benden sana tavsiye 1 gün hiç uyuma ertesi gün zaten uykun gelir saat 12 gibi uyu sabah 10 gibi kalk sonra ertesi gün yine 10 gibi kalk bunu 1 hafta tekrarla düzene girer uykun

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali ERCIYAS
Rambo abinin taktiği ilgimi çekti.Değerli zamanınızı benim uykuma ayırdığınız için çok teşekkürler hepinize, adam gibi uyuyana kadar hepsini deneyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali ERCIYAS
En önemli soruyu soran olmadımı benmi göremedim ?
Kaçta kalkıyorsun ???
sabah 6 gibi kalkıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen şimdi ben uyuyunca uyuduğumu hatırlamıyacağım aklıma geliyo uykum gelse bile onu düşünmekten uyuyamıyorum.

Top Bottom