Neler Yeni

Validated BIOS Ne Demek?

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Sanırım sadece GTA da sorun çıkarır. Çok fazla farklı tür oyun oynamıyorum ama sadece Numlock GTA da lazım oluyor.
Hocam selamün aleyküm 2 ay sonra tekrardan merhaba 😄 inanır mısın bilgisayar kuracağım zamanda ev internetinde sıkıntı oldu daha bugün internet bağlatabildim daha yeni kuruyorum bilgisayarı 😂 şu an Windows 11 yükleniyor

Hocam SSD nin sata kablosunu takarken bayağı zorlandım şimdi ssd ye ucu bükük tarafı takamıyorum zemine yapışık olduğu için izin vermiyor bu sefer anakart kısmına ucu bükük tarafını takmak zorunda kaldım ondada resimde görüldüğü üzere bayağı büküldü ama sorun olmaz di mi?

IMG20241030234543.jpgScreenshot_2024-10-31-00-26-15-13_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
- Windows Update üstünden bütün güncelleştirmeleri denetle. Bir de oradan Gelişmiş Seçeneklerden İsteğe Bağlı Sürücüleri de indirip kur.
Screenshot_1.png

Bu üç tane isteğe bağlı güncelleştirmeyi indiremiyor nedense anında hata veriyor sıkıntı olur mu böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam kayboldu onlar sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

vay be doğum tarihim 2002 aralık ilk defa bugün yeni bilgisayarımı kullanıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Hocam selamün aleyküm 2 ay sonra tekrardan merhaba 😄 inanır mısın bilgisayar kuracağım zamanda ev internetinde sıkıntı oldu daha bugün internet bağlatabildim daha yeni kuruyorum bilgisayarı 😂 şu an Windows 11 yükleniyor

Hocam SSD nin sata kablosunu takarken bayağı zorlandım şimdi ssd ye ucu bükük tarafı takamıyorum zemine yapışık olduğu için izin vermiyor bu sefer anakart kısmına ucu bükük tarafını takmak zorunda kaldım ondada resimde görüldüğü üzere bayağı büküldü ama sorun olmaz di mi?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tam girdiyse bir sıkıntı olmaz.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Screenshot_2.png

Diskler oldu sanırsam C diski 1 TB M2 olan disk

Top Bottom