Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
Bu bilgi doğruysa şimdiye kadar cs indirmeyen kafama tüküreyim kasalar kaç tl ortalama1 kasa garanti veriyor.
Bu bilgi doğruysa şimdiye kadar cs indirmeyen kafama tüküreyim kasalar kaç tl ortalama1 kasa garanti veriyor.
tamamdır usta peki indirim zamanı seçkin i etkiliyomu fiyatı düşer mi düşmüyorsa alıcam bugünHer gün değil çarşamba günleri yeterli. Çarşamba günleri droplar yenilenir. 2-3 maçta çok rahat seviye atlanıyor. Seviye atladığın an garanti 1 kasa yanına da skin, grafiti rastgele veriyor.
10TL'den başlıyor.Bu bilgi doğruysa şimdiye kadar cs indirmeyen kafama tüküreyim kasalar kaç TL ortalama
hem kasa hem spray veriyor artıkLevel atlayınca hep kasa vermiyo ki sprey verirse nolcak :d
Seçkin uzun zamandır indirime girmiyor aksine zamlanıyor. Operasyon düşünce de rozet verdiğinden seçkin veriyordu ama operasyon 1-2 yıldır gelmiyor. Ama her türlü parasına değiyor.tamamdır usta peki indirim zamanı seçkin i etkiliyomu fiyatı düşer mi düşmüyorsa alıcam bugün
sağolasın alıyorum bu gün ben de seçkinSeçkin uzun zamandır indirime girmiyor aksine zamlanıyor. Operasyon düşünce de rozet verdiğinden seçkin veriyordu ama operasyon 1-2 yıldır gelmiyor. Ama her türlü parasına değiyor.
Çok da şey yapmaya gerek yokmhs o zaman 40-50 lira sanıyodum10TL'den başlıyor.
alınır hem skin falan alınca istediğinde satar başka bişi alırsın yada oyun alırsınValodan çok sıkıldım cs 2 için seçkin alınır mı
40-50 liralık da var 200-300 deÇok da şey yapmaya gerek yokmhs o zaman 40-50 lira sanıyodum
Seçkin neValorandan sıkıldığı için seçkin alan ilk defa görüyorum garip (!) Hocam almak size kalmış