Valorant açamıyorum (VAN9001)

Reaksiyon skoru
31
İ5 3470 asus h61mk-2 anakartıma windows 11 indirdim ancak valorantı açamıyorum bunun bi çözümü var mıdır eğer yoksa windows 10 a geri döneceğim. Aldığım hata VAN 9001
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anakartımı yanlış yazmışım h61m-k

Maalesef hocam win10 dönmeniz lazım bir çözümü yok diye biliyorum

tpm 2 ve secure bootu aktif etmeniz lazım w11 lerde böyle açılıyo güvenlik amaçlı

tpm 2 ve secure bootu aktif etmeniz lazım w11 lerde böyle açılıyo güvenlik amaçlı
secure boot var ancak biostan nasıl açacağımı anlamadım tpm 2 yok windowsu indirirken silmiştim o satırları

1700667966556.png

bios güncel mi onla alakaklı olabilir belki o kadar bilgim yok

İ5 3470 asus h61mk-2 anakartıma windows 11 indirdim ancak valorantı açamıyorum bunun bi çözümü var mıdır eğer yoksa windows 10 a geri döneceğim. Aldığım hata VAN 9001

anakartımı yanlış yazmışım h61m-k
Hocam anakartında Secure Boot var ama sanırım TPM yok. Artık Windows 10 da da Vanguard TPM ve Secure Boot istiyor hocam. Valorant oynayamayacaksın gibi duruyor hocam maalesef.
Maalesef hocam win10 dönmeniz lazım bir çözümü yok diye biliyorum

TPM + Secure Boot artık Valorant için Windows 10'da da geçerli
10 veya 11. Nesilden sonrasında tpm var hocam ne yaparsanız yapın maalesef olmayacak tek çare win 10 a dönüş yada işlemci upgrade

Tpm bypass edilebilir win 11 sorunsuz çalışır ama bypass yapılmış bir sistemde valorant tpm mecbur istiyor hocam.

Hocam anakartında Secure Boot var ama sanırım TPM yok. Artık Windows 10 da da Vanguard TPM ve Secure Boot istiyor hocam. Valorant oynayamayacaksın gibi duruyor hocam maalesef.
ayriyetten alabileceğim bi modül tarzı bir şey var mıdır pci-e den takabileceğim mesela

ayriyetten alabileceğim bi modül tarzı bir şey var mıdır pci-e den takabileceğim mesela
Benim bildiğim yok. Direkt anakart üstünden takılıyor diye biliyorum ama senin anakartta TPM girişi göremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,836
Üyeler
195,473
Son üye
klanskeo
Geri