Valorant Dropları Hakkında

Reaksiyon skoru
56
Yayında Valorant oynayan Twitch kanallarının chatinde (Wtcn, Mithrain gibi) insanlar hep ''düş artık'' falan diyor.
Bu drop olayı ne? Beta için erişim kodu mu düşürmeye çalışıyorlar ve nasıl düşürülüyor?

Boşa yazıyorlar bir olayı yok. Arkada açık bıraksan bile düşme olasılığı var zaten.

Beta erişimine kod düşüyor. Önce oyuna kayıt olman gerekiyor. Kayıt olduktan sonra Twitch hesabından ayarlara girip riot games'i Twitch hesabına bağlaman lazım kodun düşmesi için

Beta erişimine kod düşüyor. Önce oyuna kayıt olman gerekiyor. Kayıt olduktan sonra Twitch hesabından ayarlara girip riot games'i Twitch hesabına bağlaman lazım kodun düşmesi için
Kodun düştüğünü nereden anlıyorsun?

Twitch hesabının bağlı olduğu mail adresine mail atıyorlar. Tabi kodun düşmesi için herhangi bir valorant yayınını izlemek lazım
Anladım teşekkürler. Aslında bayağı izledim yayın, Kayıt da yapmıştım ama bağlamamıştım onu da yaparım.

Herkes valorant oynuyor Twitch de aç drop açık olan yayınların hepsini sekme sekme sonra bekle mail gelmesini.?

Herkes valorant oynuyor Twitch de aç drop açık olan yayınların hepsini sekme sekme sonra bekle mail gelmesini.?
Bilgisayarda değilim evde olmadığım için bilgisayarda olsaydım düşürüp satmıştım şimdiye. Adamlar yabancı forumlarda 150€ ya satmışlar. Nerden baksan bir işlemci parasını çıkardı.

Yayında Valorant oynayan Twitch kanallarının chatinde (Wtcn, Mithrain gibi) insanlar hep ''düş artık'' falan diyor.
Bu drop olayı ne? Beta için erişim kodu mu düşürmeye çalışıyorlar ve nasıl düşürülüyor?
O yayıncıyı izlerken drop düşebiliyor bu drop VALORANT a betada erişim hakkı bunun için Valorant(Riot) hesabini twitch e bağlamak daha sonra Drop düşecek bir yayini izlemek.

Hesabınızı Bağlayın ve Sadece İzleyin veya Açık Bırakın Düştüğünde Böyle Bir Bildirim Geliyor.
Valorant İndirip Twitch'e Bağlı Olan Hesap İle Giriş Yapıp Oynaya Bilirsiniz.

asd.webp

Geri