Hocam oynamak istersen oyniyalimmsimdi edit hoj olmuşMobilden yaptım. Daha da klip ekliyip uzatacağım. Sizce nasıl olmuş? Pc den yapabilirim ama hiç tecrübem yok onda. Sistemim imzamda, ne önerirsiniz? Videoyu ekleyeceğim birazdan.
Benim de sinav haftasam sadece bu gun oynicaktim kimse olmayinca gitti artikÖnümüzdeki hafta sınav haftam hocam Yazın bilgilerinizi isterseniz bir ara oynayalım. Rankım Gold 3.
Benim için 5.5/10.Mobilden yaptım. Daha da klip ekliyip uzatacağım. Sizce nasıl olmuş? Pc den yapabilirim ama hiç tecrübem yok onda. Sistemim imzamda, ne önerirsiniz? Videoyu ekleyeceğim birazdan.
Hafif kasarak bir görüntü var. 25 30 fps'de oynuyormuşum gibiMobilden yaptım. Daha da klip ekliyip uzatacağım. Sizce nasıl olmuş? Pc den yapabilirim ama hiç tecrübem yok onda. Sistemim imzamda, ne önerirsiniz? Videoyu ekleyeceğim birazdan.
Gayet hoş olmuş. Arkadaşın dediği gibi bundan da esinlenebilirsin.Gelişebilir..
Az önce maçıma gelen bir eleman vardı adamla biraz muhabbet ettim edit videoları yapıyormuş maçtan sonra merak edip bir bakmıştım.. Güzel de yapıyor biraz örnek olabilir senin için de
Çok iyi hocam telefondan yaptığım için istediğim şeylerin hepsi olmuyor. Bilgisayardan yapmak istiyorum fakat After Effects' de 8 RAM iş yapar mı tıkanır mı korkum var. After Effects kullanmayı bilsem uğraşırım. Şu saber efekti özellikle çok seviyorum.Gelişebilir..
Az önce maçıma gelen bir eleman vardı adamla biraz muhabbet ettim edit videoları yapıyormuş maçtan sonra merak edip bir bakmıştım.. Güzel de yapıyor biraz örnek olabilir senin için de
Tamam hocam birdahakine dikkat edeceğim.Güzel güzel olmasına da 22 mermi varken bir daha mermi değiştirme :d
HS 1 mermi duvardan maks 3 mermi
Body maks 6 mermi
4x5 atsan 20 mermi zaten.
Ey Dia sen nasıl Dia'sın bırak bu alışkanlıkları, sen nereden baksan üst lig oyuncususun!
Teşekkür ederim hocam. Xbox Game Bar'dan görüntü yakalamayı kullanıyorum son 30 saniye. 30 FPS aslında görüntünün kendisi. Başka kayıt programlarımda var fakat yer sıkıntı olur diye düşünüyorum.Hafif kasarak bir görüntü var. 25 30 fps'de oynuyormuşum gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gayet hoş olmuş. Arkadaşın dediği gibi bundan da esinlenebilirsin.
Teşekkür ederim.AAAAA guzel olmus ellerine saglik
Güzel olmuş ben beğendimMobilden yaptım. Daha da klip ekliyip uzatacağım. Sizce nasıl olmuş? Pc den yapabilirim ama hiç tecrübem yok onda. Sistemim imzamda, ne önerirsiniz? Videoyu ekleyeceğim birazdan.
Daha yuksek fps de kaydedip yavaslatirke. Daha smooth yapabilirsin onun disinda ekrana yazilan yazilari gelistirmen lazim bence arkadasim editor oda benim videolarimi editlerken yuksek fps de kayit almami soylemistiMobilden yaptım. Daha da klip ekliyip uzatacağım. Sizce nasıl olmuş? Pc den yapabilirim ama hiç tecrübem yok onda. Sistemim imzamda, ne önerirsiniz? Videoyu ekleyeceğim birazdan.