VALORANT FPS/DROP SORUNU

BansheexD

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba valorant oynarken aniden fighta girince fps drop yiyorum sizce sebebi nedir sistemimde 8gb ram var 8gb ram daha alsam drop sorunu çözülür mü sistemimin özelliklerini alt tarafa yazıyorum

Asus EXPEDITION Radeon RX570 OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz 8MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 14nm İşlemci

XPG 8GB Gammix D10 Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram

ASUS PRIME A320M-F 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 VGA mATX Anakart

Merhaba valorant oynarken aniden fighta girince fps drop yiyorum sizce sebebi nedir sistemimde 8gb ram var 8gb ram daha alsam drop sorunu çözülür mü sistemimin özelliklerini alt tarafa yazıyorum

Asus EXPEDITION Radeon RX570 OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz 8MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 14nm İşlemci

XPG 8GB Gammix D10 Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram

ASUS PRIME A320M-F 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 VGA mATX Anakart
islemci darbogazi yasiyorsunuz büyük ihtimalle ayarlariniz ve çözünürlügünüz nedir ?

nasıl yani yüksek mi darboğaz sorunu nasıl çözebilirim 8gb daha ram alsam drop düzelir mi amd de çift kanal ram daha performanslıya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamam da fps düşmezmi ayarları yükselttiğim zaman

nasıl yani yüksek mi darboğaz sorunu nasıl çözebilirim 8gb daha ram alsam drop düzelir mi amd de çift kanal ram daha performanslıya
Biraz daha azaltir ram eklemeniz internetteki videolarda 1920x1080 4*2 ram low ayarlarda rx570 r3 1200 darbogaz yapiyor. Oyundaki ayarlarinizi yükseltirseniz drop ram almadan gecebilir belki

En kesin çözüm elinizdeki islemciyi yükseltmek

peki elimdeki pcyi satıp biraz daha böyle idare edip donanım arşivinin çıkardıgı 2060lı pcleri almak mantıklı mı ve bu pcyi ne kadara satabilirim üstteki özelliklere ek 500gb da harddisk var

peki elimdeki pcyi satıp biraz daha böyle idare edip donanım arşivinin çıkardıgı 2060lı pcleri almak mantıklı mı ve bu pcyi ne kadara satabilirim üstteki özelliklere ek 500gb da harddisk var
Rtx 2060 sisteme gecmek ciddi performans artisi saglar ama elindeki pc kaca satabilirsiniz bilmiyorum

SSD Kullanırsanız FPS Drop sorununuz çözülebilir.
sanmiyorum islemci cok zayif

1080p de de oynarsam sorunum çözülmezse tavsiye edebileceginiz bir ayar vs varmıdır ayarları yükseltince ekran kartı cok sesli çalışıyor

1080p de de oynarsam sorunum çözülmezse tavsiye edebileceginiz bir ayar vs varmıdır ayarları yükseltince ekran kartı cok sesli çalışıyor
1080p cözülmeme ihtimali var

Azalir ama yine olur tahminimce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,053
Üyeler
199,278
Son üye
impsuedo